Ден на провокации на тъмните сили

  • 19 май 2022 06:06

  • 3556
  • 0
Ден на провокации на тъмните сили
©

Луната е в знак Козирог до 15:54ч на 20 май

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност, точност, организация, ред и акуратност. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за друго време. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Всяка работа трябва сериозно да се обмисля. През това време по-трудно се изпитва съчувствие към другите хора.

Препоръчва се вземане на горещи вани за подобряване на кръвообращението, овлажняване на кожата с тонизиращи средства. Да не се премахват мазоли, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Да се намали физическата активност. Уязвими са костната система, гръбначния стълб и коленете. Рискът от нараняване и счупване на костите се увеличава - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 00:59ч на 20 май

Лунният ден носи негативна енергия. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях. Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения. 

Ден на нашите заблуди и грешки. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Не е необходимо сега да се решават сложни въпроси. Изчакайте, утре проблемът може да се реши без вашето участие. Днес „Мълчанието е злато“. 

Не общувайте с пияни хора, не приемайте съмнителни оферти, не се доверявайте на непознати, не се запознавайте със случайни хора, дори да ви изглеждат приятни. Денят е пълен с конспирации. Най-подходящото време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на вехтории и ненужни вещи. Да не се започват нови неща. 

В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност. Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование.

Ако се препънете – знак за наближаваща опасност

Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. 

В този ден не се препоръчва секс. Всяка физическа близост се забранява от много духовни школи. Езотериците казват, че интимността в този лунен ден е сходна с изнасилване. Нищо чудно, че през този период се увеличава активността на сексманиаците и перверзниците. 

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Посетете църква, обърнете се към Бог. Стремете се към духовна чистота. Поискайте прошка за своите волни и неволни прегрешения. Всички искрени молитви ще бъдат чути.

Слънчев календар – 30 слънчев ден –  Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина. Хубаво е да има запален огън (свещ) в днешния ден и дори да се медитира върху пламъка. Добре е да се посети храм. Четенето на молитви днес много добре изчиства. Необходимо е очистване от всичко старо и излишно. 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3556 0

Свързани новини

Водещи новини