Ако се препънете – знак за наближаваща опасност

  • 18 май 2022 06:09

  • 5693
  • 0
Ако се препънете – знак за наближаваща опасност
© pixabay

Луната е в знак Стрелец до 15:03ч на 18 май

Нараства потребността от движение. Хората са по-философски настроени, по-изпълнителни към препоръки. По-ясно изявени са качества като щедрост, великодушие, решителност. 

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. Добре  е да се избягват кръвопреливане, донорски процедури, оперативна намеса на изброените органи с изключение на спешните и животоспасяващи случаи. Избягвайте да натоварвате черния дроб с мазна храна. 

Луната е на празен ход от 07:00ч до 15:03ч, време, в което не е подходящо да се предприема нищо важно. 

Луната преминава в знак Козирог в 15:03ч. 

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 23:58ч на 18 май

Символ на деня е огледалото. Символичен герой на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Отношението на хората и събитията на деня отразяват нашата вътрешна същност, показват грешките, над които трябва да работим. Може да се появи апатия, емоционална или физическа слабост. Бъдете предпазливи и благоразумни.

Новите дела са неудачни. Неблагоприятен ден за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отложи. Съдебните дела могат да имат неочакван изход. Неблагоприятно за изпити. Активните дела се допускат, но не са препоръчителни. Може да се занимавате с творческа работа. 

Денят не подхожда за общуване. Изясняването на отношенията още повече могат да се заплетат. Подходящо е за кратко пътуване и смяна на обстановката. 

Заболяванията възникнали в този ден, често са измамни и опасни. Лекува се не истинската болест, тъй като тя е скрита, замаскирана. Лечението трябва да се провежда внимателно, тъй като процеса може да бъде непредсказуем и е необходимо да се избере подходящото лекарства. Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има тенденция към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват слабо. Трябва да се пият по-малко течности, да не се яде тежка храна. Особено внимателни трябва да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене. 

Седмичен хороскоп от 16 до 22 май

Секс не се препоръчва. Неподходящо за зачатие. Неудачен ден за бракосъчетание.

Грижите за растения по-добре да отложите. 

Следва 19 лунен ден от 23:58ч на 18 май до 0:59ч на 20 май

Слънчев календар – 29 слънчев ден –  Ден на благите проявления и начинания. Подходящо да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате.

Поверия на деня - Ако през деня упорито ви преследва някаква музика, това е знак, че сте под контрола на Висшите сили – ще има значителни промени в бъдеще.

Ако се препънете с единия крак или паднете, това е знак, че сте предупредени за някаква опасност. 

Лош знак е да загубите някаква вещ.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5693 0

Свързани новини

Водещи новини