Денят изисква повече предпазливост и внимание във всяко отношение

  • 15 май 2022 06:00

  • 4173
  • 0
Денят изисква повече предпазливост и внимание във всяко отношение
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Скорпион до 14:51ч на 16 май

Опасен период. Времето се характеризира с нарастващо напрежение, усилена емоционална възбудимост. Можем да бъдем недоволни от себе си и от хората около нас – склонност да се вижда всичко в мрачни тонове. Може да възникне желание драстично да се промени нещо в живота. Не му се поддавайте - това е само изострена зависимост от мимолетните промени в настроението. Хората изглеждат неуправляеми, раздирани от отрицателни чувства и негативни емоции, лесно биват обхващани от малки и големи страсти. Затова трябва да сме по-смирени, по-търпеливи и снизходителни към човешките слабости и грешки. Постарайте се да мислите само за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Сега е по-добре да не вземате решения, да не извършвате важни постъпки. 

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото въздържание.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 20:03ч на 15 май

Средата на лунния месец. Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават многократно. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте емоциите да вземат връх над разума. Много е важно да се запази спокойствието, да не се спори с близки хора, ако държите на отношенията. 

Хората, които се поддават на съблазни сега, могат да получат неприятни последствия.Всичко тайно може да стане явно. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение. В този ден е добре да се съблюдават правилата на аскетизма.

Опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. Денят може да се сравни с мост. Преминаването на този мост е трудно. Само онези, които не са се поддали на изкушението, духовно богатите хора ще се справят. Тези, които няма да могат да устоят на отрицателното въздействие на деня, ги очакват неприятни последици.

Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение. 

Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време.  Този сложен ден,романтиката е неуместна. Периодът се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние и да се съсредоточите върху енергията си ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

Макар да няма ясни противопоказания за занимания с любов, плътските утехи може да донесат вътрешно опустошение на другия ден. По-добре прескочете. Негативното влияние се засилва и от знака, в който е Луната.

Подстригване - Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Може да правите покупки, но ако почувствате дори и за малко, че се опитват да ви заблудят или да ви говорят невъзпитано, веднага се откажете да купувате. Това е сигурен знак, че артикулът, който искате да купите сега, няма да ви донесе радост. Изчакайте няколко дни и опитайте отново.

Следва 16 лунен ден от 20:03ч на 15 май до 21:25ч на 16 май

Слънчев календар – 26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях. Благоприятен ден за покупки, но да се купуват полезни неща, а не да се харчат излишни пари.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4173 0

Водещи новини