Стомашно-чревно заболяване в този ден означава, че вървите по неверен път

  • 14 май 2022 06:00

  • 4101
  • 0
Стомашно-чревно заболяване в този ден означава, че вървите по неверен път
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Везни до 13:35ч

Луната във Везни носи атмосфера на покой и хармония. Снижена е вероятността от конфликти. Лесно се осъществяват контактите и се стига до компромиси. Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Луната на празен ход от 11:08ч до 13:35ч. Неподходящо за нищо важно. 

Луната влиза в знак Скорпион в 13:35ч на 14 май до 14:51ч на 16 май

През това време нараства напрежението, истеричността, емоционалната нестабилност. Конфликтните ситуации се случват почти на всяка крачка, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане, затова да се сведе до минимум физическото натоварване.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 18:44ч на 14 май

Това е енергийно най-мощният ден на лунния месец. Хубаво е да се започват нови дела, ще бъдат успешни с изключение времето на празния ход на Луната. Идеално време за вземане на важни решения. За пасивните хора не е благоприятен деня. Сега не  е време за почивка. 

Този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие, меланхолия. Не трябва да оставяте тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. 

Добре е енергийно да почистите къщата и пространството си. Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонти и строителни работи.

Очите сега са особено чувствителни, опитайте се да не претоварвате зрението си. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появата на стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Физическата работа под каквато и да е форма е много полезна.

14-ия лунен ден способства силното укрепване на семейството и връзките между членовете му, дава взаимно разбирателство между по-младите и по-възрастните поколения. В допълнение способства и комуникацията на всички нива. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. 

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на душевният ви комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото. 

Следва 15 лунен ден от 18:44ч на 14 май до 20:03ч на 15 май

Слънчев календар – 25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Благоприятно е за семейни събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4101 0

Водещи новини