Не правете „непоискано“ добро, иначе ще поемете част от кармата на другия човек

  • 12 май 2022 06:04

  • 5820
  • 0
Не правете „непоискано“ добро, иначе ще поемете част от кармата на другия човек
© Pixabay

Луната е в знак Дева до 09:36ч на 12 май като последните два часа от 07:00ч преминава на празен ход.

Луната е в знак Везни от 09:36ч до 13:35ч на 14 май

В този момент човек става особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към околните. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. През това време хората отдават повече значение на външните правила на приличие, нормите на етикета и затова са деликатни и приятни в общуването си. Вибрациите на Везните носят колебание и нерешителност и в тези дни трудно се взема решение и се прави избор. Уязвими са бъбреците и пикочната система.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 16:18ч на 12 май

Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта, милосърдието и състраданието. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. В този ден молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и близките си.

Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Избягвайте да се оплаквате от съдбата си. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е само за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба. Не е добре да се ядосвате и гневите. Не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Не правете „непоискано“ добро иначе ще поемете част от кармата на другия човек.

Добро време за решаване на всекидневни проблеми

Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да търсите примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Посетете по-стари роднини, родители, болни приятели.

Идеален ден за изява на нежни чувства, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дългоочаквана половинка, идеалната за вас любов. Идеален за сключване на брак.

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, но затова пък може да си направите лек масаж. Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали енергиите на деня.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство до 16:18ч, след това може само вие да се подстригвате у дома.

Следва 13 лунен ден от 16:18ч на 12 май до 17:30ч на 13 май - Можете да проверите състоянието на вашата карма просто като наблюдавате събитията около вас. Днес е подходящ момент за сексуална интимност, но зачеването на дете е изключително нежелано. Децата, заченати на тринадесетия лунен ден, често умират в детска възраст. И ако имат късмет, животът им ще зависи от случайността.

Слънчев календар – 23 слънчев ден – Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Подходящо за социални мероприятия. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще овехтеят.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5820 0

Свързани новини

Водещи новини