Седмичен хороскоп от 9 до 15 май

  • 09 май 2022 09:02

  • 10917
  • 0
Седмичен хороскоп от 9 до 15 май
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Астро-аспекти

10 май Меркурий ретрограден

11 май Юпитер влиза в Овен

15 май Слънце квадратура Сатурн

15 май Слънце секстил Нептун

Луна през седмицата се движи през знаците – Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подстригване – 10 (след 14ч), 11, 12, 13 (до 17:30ч) май

Благоприятни дни за боядисване на косата – 9, 10, 11, 12 (до 16ч), 13 (след 17:30ч), 14, 15 май

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно. 

09.05. 15:40 - 10.05. 01:54
12.05. 07:00 - 12.05. 09:36
14.05. 11:08 - 14.05. 13:35

Овен – Тази седмица имате възможност да се върнете към някого от миналото си. Възможно е този човек да влезе в живота ви сега неочаквано. Добре е да претеглите плюсовете и минусите на присъствието му, за да вземете решение. Трудно е да се предвиди къде ще ви отведе любовта ви през това време, поради което е добре да се съсредоточите върху създаването на емоционална сигурност за вас. Следващият период е идеален за реинвестиране във вашия дом, вашите лични цели, което ви кара да се чувствате подкрепени от Вселената, дори ако любовта не е част от пътя ви в този момент. 

Благоприятни дни – 9, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

Телец – Имате всичко необходимо, за да създадете седмицата по начина, по който искате. Интуитивните ви умения се подобряват и връзката ви с Вселената се засилва. Важно е как подхождате към обстоятелствата, защото има вибрации, които ще бъдат изключително интензивни. Не ви остава нищо друго освен да се адаптирате към всяка ситуация. Ще дадете всичко от себе си за някой, който от своя страна няма да се вслуша в съветите ви. Специални шансове ще имате да започнете нов етап от живота. Препоръчително е да се фокусирате само върху интереси с дългосрочни ефекти.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 13, 14

Близнаци –  Това е идеалният момент да приемете целите си сериозно, както професионално, така и романтично. Следвайте интуицията си и постъпете правилно. Отлагате нещата твърде често, но сега можете да се справите с проблемите си, да ги решите и да не се отклонявате от пътя, за да можете да приветствате всеки успех, който ще почука на вратата ви. Здравето ви ще бъде като цяло добро и стабилно, с изключение на това, че ще почувствате лек спад в имунитета. Контролирайте настроението си и бъдете търпеливи, оставете събитията да следват естествения си ход.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Рак – Нуждаете се от повече свободно време, което искате да посветите на дома, семейството и близките си. Изглеждате смели и силни отвън, но сте крехки отвътре и сега е подходящият момент да поработите върху самочувствието си. Докато първата част на седмицата може да е малко по-спокойна, по-късно можете да се възползвате от по-високи нива на енергия, по-силно самочувствие и повишена увереност! С толкова много звездна енергия, работеща във ваша полза, е много възможно Вселената да изведе някой специален човек на пътя ви.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

Лъв – Атмосферата на работа е добра, но на заден план има разногласия, особено от жените. Внимавайте в средата на седмицата, защото емоционалните колебания са големи и можете да вземете прибързани решения. Здравето е уязвимо, но с малко усилия ще преодолеете всичко. Съсредоточете се по-добре върху личното развитие и напредък. Трябва да почивате повече и да избягвате прекомерните физически натоварвания. Имате нужда от промяна на обстановката и средата, което ще ви се отрази много добре.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 14, 15

Дева – Имате нужда от моменти на почивка и преосмисляне на житейските си планове, а добрите дни в това отношение са през втората половина на седмицата. Здравето е уязвимо, така че бъдете внимателни и се грижите правилно за себе си. В края на седмицата ще се почувствате по-добре, но не насилвайте нещата. Всяко нещо си има своето време. Опитайте да намалите количеството работа, като същевременно повишите качеството. В сантиментален план се очакват нови емоции. 

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 10, 11

Везни – Седмицата е добра само за преоценки и преосмисляне на лични или професионални планове. Засега избягвайте вземането на важни решения! По-добре е само да се информирате, да преосмислите финансовите си планове и да оставите истинските действия през следващите седмици. Препоръчва се повишено внимание при общуването с приятели, тъй като не всички са такива, каквито изглеждат. Стари връзки се разпадат, възникват нови. Процесът продължава, така че всички отношения около вас са нестабилни.

Благоприятни дни – 9, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

Скорпион – Финансовото ви състояние изглежда е в застой, което може да продължи. Това не е наистина успокояваща ситуация, но не можете да намерите ефективно решение на финансовите си проблеми. Опитайте се обаче да ограничите разходите. Ще се стремите към съвършенство във всичко и няма да ви липсва смелост в действията ви. Все още имате много неща за вършене. Между работа, дом и деца, партньори, изглежда, че ви остава много малко време за почивка. Енергията ви намалява и чувствате, че тялото ви е уморено. 

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни – 13, 14

Стрелец – Ще бъдете динамични и мотивирани, което ще ви позволи да продължите напред, ако имате проекти в ход или проекти, които трябва да се реализират. Може да ви предложат сътрудничество/помощ, което не бива да отказвате. Бъдете нащрек и се уверете, че не пропускате никакви възможности. Отношенията ви с другите са по-спонтанни и не губите излишно време в игра на дипломация. Просто предприемате действия, борби или стъпки, за да се освободите от старите окови, които вече не искате да носите.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 10, 11

Козирог – През тази седмица късметът се проявява в ежедневието ви. Шансовете и обстоятелствата са във ваша полза и ако обърнете внимание, тези дни са богати на много възможности, от които да се възползвате. Това е атмосфера на успех, възнаграждаващи срещи, социално признание и удовлетворяващи взаимоотношения. Тази седмица партньорството се нуждае повече от вашето внимание и вероятно вече знаете какво трябва да направите, за да възстановите баланса си. Ако сте сами, отделете време да се срещнете с най-близките и скъпи приятели.

Благоприятни дни – 10, 11, 14, 15

Бъдете внимателни – 12, 13

Водолей – Трябва да сте изключително решителни и настойчиви в това, което искате.  Можете да разработите отлични планове за бъдещето, солидни инвестиции или да направите много полезни допълнителни проучвания. Допълнителната работа, независимо дали е свързана с професионалната сфера или нещо друго, може да означава по-малко време, прекарано с любимия човек, затова може да е време да обърнете повече внимание на любовния си живот. Възползвайте се от усърдната защита на небето, което ще се грижи за вашите любови.

Благоприятни дни – 12, 13

Бъдете внимателни – 14, 15

Риби – Усмихвайте се на живота, защото напълно заслужавате всички красиви неща, които се случват в ежедневието ви. Вдъхновявайте се и се предайте на любовта! Чувствате се добре, но емоционалните възходи и падения могат да доведат до загуба на енергия, така че се опитайте да си осигурите достатъчно почивка и релаксация. Добре ще ви се отрази посещението на СПА център. Подсигурете си повече комфорт и спокойствие. Старайте се да организирате правилно приоритетите си. 

Благоприятни дни – 14, 15

Бъдете внимателни – 10, 11

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10917 0

Свързани новини

Водещи новини