Добре е денят да се посвети на семейството

  • 09 май 2022 06:01

  • 2684
  • 0
Добре е денят да се посвети на семейството
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Лъв до 01:54ч на 10 май.

Енергията е в разгара си. Намерете и достойно приложение чрез творчество, чрез вдъхновение на околните,  чрез нови силни проекти. Настроението е приповдигнато. Делата се отдават сега с лекота. Време за веселие, празнуване, флиртуване, приятелски и любовни срещи. Помнете: „По дрехите посрещат!” Сега хората отдават голямо значение на външния вид. Бъдете на висота, ако искате да се харесате. Контролирайте желанието да командвате, не се поддавайте на раздразнението. 

Луната в Лъв кара да "пее" цялата кръвоносна система. Сега тя е много по-активна, отколкото в други дни. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се размърда" малко. Уязвими са очите, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. 

Луната преминава на празен ход от 15:40 ч до 01:54ч на 10 май - Не се препоръчва да се започва или купува нищо важно.

Лунен календар: 10 лунен ден от 12:55ч на 9 май до 14:01ч на 10 май

В десети лунен ден бил сътворен Ноевият ковчег. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност - символ на движение, път пълен с изпитания.

Енергията на този лунен ден е много силна. С тази енергия трябва да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности.Делата, започнати сега, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да покажете достатъчно активност. (преди празния курс на Луната)

В 10 лунен ден става включване към егрегора на семейството. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Добре е да отделите време за родители, роднини, бъдете с децата си, със семейството си. Може да организирате семейна вечеря. Само при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Трябва да избягвате скандалите и неприятните ситуации, добре е да се заемете сериозно със задълженията си.  Не се препоръчва уединение. 

Възможни са внезапни разкрития, може би ще научите нещо, което не сте знаели преди, някои дългогодишни мистерии или проблеми ще бъдат разрешени. Всички нещастия, които възникват днес, са краткотрайни, не ги приемайте присърце. Те ще минат бързо и няма да оставят следа в душата ви. Но всичко, започнато днес, ще пусне дълбоки корени, включително конфликти и семейни кавги, така че е по-добре да изгладите всички неприятни ситуации.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици.

Благоприятно за семейни покупки, такива, които са за всички членове на семейството като битова техника, пералня, телевизор и др., както и за детски играчки, дрехи, книги, съдове за хранене. 

10 лунен ден не е добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.

Слънчев календар – 20 слънчев ден – Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходима пълна отдаденост. Трябва всичко да бъде доведено до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен път. Благословен е онзи, който върви по праведния път на воина, стреми се към победа и постигане на целта. Ако човек прояви активност, инициативност, рискува себе си в името на праведна кауза, той ще бъде възнаграден с победа. В този ден трябва да се говори по-малко и да се върши повече. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2684 0

Водещи новини