Да се ограничи общуването и да се избягват спорове

  • 08 май 2022 05:53

  • 3576
  • 0
Да се ограничи общуването и да се избягват спорове
© Pixabay

Луната е в знак Лъв до 01:54ч на 10 май.

Когато Луната преминава през Лъв, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша. Дни на творчество и повишена жизнеспособност. Самоувереността започва да нараства, както и енергийният потенциал. Хората сега са по-решителни и самоуверени. Проявяват склонност към честолюбиви замисли, стремеж към лидерство. Бъдете снизходителни към чуждите недостатъци, дръжте се „царствено” и с достойнство. Прекрасно е да раздавате подаръци. Всеки копнее за похвала, признание и всеки комплимент направен сега, попада на точното място.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през този период.

Лунен календар: 9 лунен ден от 11:50ч на 8 май до 12:55ч на 9 май

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В емоциите може да се наблюдава сдържаност, безразличие, нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност и потребност от ред. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с енергията на любовта и всеопрощението.

Хороскоп за май

На 9 лунен ден във всеки човек се събуждат всички скрити „черни“ желания. Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Очистване на помещенията физически и енергийно. Хубаво е да има много светлина около вас.

Заболяването в 9-ти лунен ден не е случайно, това е доказателство за грехове на предците, проява на родово проклятие. На този ден започват коварните, сериозни, хронични заболявания, те могат да се повтарят и да бъдат фатални. Не се лекуват по почти никакъв начин, освен ако, разбира се, самият подход към тях не се промени. Помолете предците си за помощ и защита.

Не се препоръчват лечение и операции на стомаха и млечните жлези, хранопровода, всички видове биоенергично лечение, психосоматични, водни процедури. По-добре е да се отложат всякакви операции.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни, тъй като мъжете в този ден са много податливи на агресия и необуздани сексуални желания.

Седмичен хороскоп от 2 до 8 май

Не се препоръчва да се правят нито големи, нито малки покупки. Този период е единствено с цел изхвърляне на ненужни неща. Всичко, което се купува днес, е изпълнено с някаква опасност. Може да причини разочарование, загуба на пари, отравяне и т.н. Ако е възможно, опитайте се дори да не купувате хранителни стоки, да се справите с това, което имате.

Слънчев календар – 19 слънчев ден – Желателно е да посветите този ден на близките си и да nпрекарате деня в семеен кръг. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3576 0

Водещи новини