Подходящ ден за вътрешна работа над себе си

  • 07 май 2022 06:00

  • 3811
  • 0
Подходящ ден за вътрешна работа над себе си
© Pixabay

Луната е в знак Рак до 14:51ч на 7 май - Капризи, неустойчиво настроение, повишена чувствителност, обидчивост, ранимост. Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът.

Луната е на празен ход от 13:27ч до 14:51ч. Да не се предприема нищо важно.

Луната преминава в знак Лъв в 14:51ч до 01:54ч на 10 май. - Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Лунен календар: 8 лунен ден от 10:48ч на 7 май до 11:50ч на 8 май.

Денят е труден, в който не трябва да се претоварвате нито физически, нито психически или емоционално. Подходящ е за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате енергията си, тъй като има голяма вероятност за това.

Вслушайте се в гласа на своята интуиция. Важно е бързо да умеете да решавате проблемите и да не им оставяте време за развитие. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Хороскоп за май

Осми лунен ден се смята за един от най-добрите дни за покаяние, духовна концентрация и молитва. Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви дърпа назад: душата - от стари грехове, тялото - от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

Всички малки спорове трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се роди сериозен конфликт и да се стигне до силна неприязън на един към друг. Настроението и емоциите излизат извън контрол. Може да се чувствате прекрасно, да усмихвате се на света около вас и следващият миг всичко наоколо започва буквално да ви дразни, да ви вбесява. Подобно преминаване от една крайност в друга ясно показва, че вътрешната структура на човека претърпява глобални промени. 

Осмият лунен ден е особено труден за по-фините натури, които са чувствителни към всякакви трансформации. Ако имате избор, добре е да прекарате 8 лунен ден с най-добрите си приятели, близки роднини или с тези, които имат интереси, подобни на вашите. В такива компании едва ли ще срещнете провокативни ситуации. Поддържайте ума си чист, спокоен.

Седмичен хороскоп от 2 до 8 май

Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Подстригване – Не се препоръчва.

Слънчев календар – 18 слънчев ден – Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир. Старайте се да не бъдете в тежест на околните и да живеете за чужда сметка. Вашите действия трябва да бъдат съгласувани със съвестта ви. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци.

Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3811 0

Свързани новини

Водещи новини