Не давайте личните си вещи на никого, за да не излети късметът ви като птица

  • 05 май 2022 06:05

  • 4462
  • 0
Не давайте личните си вещи на никого, за да не излети късметът ви като птица
© Pixabay

Луната е в знак Рак от 02:06ч на 5 май до 14:51ч на 7 май

Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Хората сега с по-голяма загриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на капризи, неустойчиво настроение и изразяване на претенции. Повишава се чувствителността, емоционалността. Нежелателно е да се отправят критики и забележки.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не трябва през това време да се правят никакви операции в тези области.

Лунен календар: 6 лунен ден от 08:58ч на 5 май до 09:50ч на 6 май

Денят обикновено е спокоен и мирен. Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ благородство, мъдрост и справедливост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за пратеник на реколтата, носещ дъжд. Друг символ са облаците. И трябва да обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци обещават добър ден. Но тъмните облаци съобщават за дисхармония за мястото, където се намирате.

Добре е да търсите около себе си знаци. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден за получаване на любов и благодат. Не бива да се нарушава меката атмосфера на деня с разправии и скандали, добре е да не се изпускат нервите. Да не се изразява сега недоволство по никаква причина. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации.

Седмичен хороскоп от 2 до 8 май

Не давайте личните си вещи на никого през този период. Смята се, че човекът, на когото давате нещата си, може да ви отнеме спокойствието и късмета: те ще „изтекат” като вода или "ще отлетят" като птицата на 6-ия лунен ден.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните грижи и се посветите на почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Не натоварвайте мисълта си с житейски проблеми. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни. Могат да се започват нови дела.

Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да правите аромотерапия. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. В този лунен ден сексът укрепва здравето. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни.

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ако не искате да се подстригвате, то можете само да подравните косите си. Те ще растат бързо. Ако пък ежемесечно ги подравнявате, то ви е гарантиран богат живот.

Подходящо е за покупки, свързани с творческа и интелектуална дейност.

Слънчев календар – 16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. 16 слънчев ден отрича всякакъв хаос и безредие. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4462 0

Свързани новини

Водещи новини