Лошите думи днес могат да причинят зло

  • 03 май 2022 06:25

  • 3862
  • 0
Лошите думи днес могат да причинят зло
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Близнаци до 02:06ч на 5 май

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо. Любознателността и любопитството стават по-активни. Не харчете пари за ненужни покупки, време за празни събития, мимолетни срещи. Добре е да се отложат дългосрочните финансови инвестиции, сключването на сериозни договори и купуването на недвижими имоти.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Уязвими са белите дробове, може да има затруднено дишане и запъхтяване.

Лунен календар: 4 лунен ден от 07:37ч на 3 май до 08:14ч на 4 май

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Денят, в който нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Рая. Обикновено този ден преминава тихо и спокойно. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и един път режи”. Това е най-успешното време за правене на избор. Обмислете внимателно всички варианти и тогава анализирайте какъв избор съответства на вашите житейски ценности. Бъдете предпазливи и се пазете от лекомисленипостъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Не е подходящо време за колективна работа. Добре е да се прекара в уединение, в посвещаване на любими занимания. Отделете време за себе си и за близките си. 

Днес светът отразява нашите мисли, чувства, проблеми и недостатъци като огледало. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Замислете се, че това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел за решението на проблем, лесно можете да откриете решението насобствените проблеми. Всички думи сега притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Денят е тежък за организма. Физическото натоварване е добре да се избягва. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицински процедури не трябва да се провеждат. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се заразите от венерически болести, ако бъдете със случаен партньор.

Слънчев календар – 14 слънчев ден – Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да ухажвате, да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Хубаво е в този ден да си вземете домашен любимец в къщи. Също така добре е да раздавате подаръци, да подавате милостиня, хляб и да се молите за душите на починалите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3862 0

Водещи новини