Ден на астралните битки

  • 02 май 2022 06:31

  • 3513
  • 0
Ден на астралните битки
© pexels

Луната е в знак Телец до 13:48ч на 2 май - Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система.

Луната е на празен ход от 13:14ч до 13:48ч., след което преминава в знак Близнаци - Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 3 лунен ден от 07:06ч на 2 май до 07:37ч на 3 май

Лунния сърп вече започва да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности и се старайте да не ги изпуснете.

Това е денят на астралната борба, когато е настъпило времето да изчистите своя астрал, да се освободите от негативните емоции. Време е да действате. Пасивността в този ден е опасна. Пасивният човек ще бъде победен и може да бъде наранен - ​​както физически, така и психически. На този ден агресията витае във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака от астрални същества или хора. Възможно е да има сривове в астралното тяло. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте сред жертвите. В противен случай, тъй като този ден е свързан с центъра на гърлото и Вишудха чакрата, може да се появи астма или бронхиално заболяване. Вътрешната енергия на тялото в този ден е особено силна, ще имате достатъчно сили за самозащита и за всичко.

Хороскоп за май

Препоръчително е да си направите голямо, интензивно физическа натоварване в този ден, в противен случай цялата натрупана и неизползвана енергия ще се „вкисне” отвътре и това ще бъде вредно, вътрешните органи могат да пострадат. Препоръчват се физически упражнения, свързани с работата на ставите, като се знае, че във всяка става има чакра. Добре е да се правят упражнения за подобряване на подвижността на ставите. Проблеми със ставите говорят за застой на астрална енергия. 

Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства.  Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.  

Секс – Време за активност в секса. Правете любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Слънчев календар – 13 слънчев ден – В този ден се откриват вратите на бъдещето. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и да се освобождавате от негативна енергия. Подходящо е за интелектуален труд и занимания. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова внимавайте за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3513 0

Свързани новини

Водещи новини