Опасно и напрегнато време

  • 30 април 2022 06:10

  • 3167
  • 0
Опасно и напрегнато време
© pixabay

Луната е в знак Телец от 03:20ч на 30 април до 13:48ч на 2 май

По време на този транзит търпението се увеличава, както и силата на волята ни. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Интересите са с материална и практична насоченост. Подходящ момент за решение на финансови въпроси. Хората сега са по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа.

Неблагоприятно време за всичко свързано с риск и вземане на бързи решения, но подходящо за започване на всичко, което изисква продължително време за реализация.

Да се избягват хирургични интервенции в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими. Гърлото трябва да се пази не само от студени и газирани напитки, но и от горещи, прекалено говорене, викане. Не е подходящо за лечение и вадене на зъби, освен при спешни случаи.

Лунен календар: 29 лунен ден от 06:16ч до 23:29ч на 30 април

Последният ден на лунния месец се смята за ден на нечистите сили. Опасно и напрегнато време. Емоционалната енергия е твърде нестабилна. Именно затова не бива да се предявяват прекалени изисквания и претенции. Много от хората ще почувстват безпокойство, вътрешно напрежение, сякаш имат вътре навита пружина в себе си, която се разпъва и е готова да ги разкъса. Това за съжаление често провокира спорове и конфликти. Добре е всеки да има самоконтрол над поведението и реакциите си, да избягва гневните изблици. 

Може да ви обземе сънливост, лошо настроение, меланхолия, упадък на физическите сили, неувереност в себе си. Няма да виждате съвсем обективно нещата и може да направите грешки или необмислени действия през това време, после да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало. 

Емоционалната неустойчивост може да се отрази на сърдечно-съдовата система. Зле могат да се почувстват хората с болни стомаси, може да се обострят някои болести. Добре е да има запалена свещ и повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молитви. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. 

Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изясняване на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Стремете се само към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни и могат да извършан някоя глупост. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Добре е да се откажете от всякаква интимност и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

В 29 лунен ден се препоръчва да се откажете от всички видове покупки. Никоя от тях няма да ви достави радост. По правило стоките, закупени през този период са с лошо качество. Може да бъдете измамени, да сгрешите, да платите твърде висока цена или да купите очевидно не това, което сте очаквали.

Новолуние в 23:29ч в знак Телец и частично слънчево затъмнение.

Слънчев календар – 11 слънчев ден – Ден на промените. Трябва да можете да реагирате веднага на променящите се ситуации интуитивно, без много мислене. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента.  Препоръчва се всичко да се прави с лекота и бързина. Добре е да се приведе дома в ред. Благоприятно е да се чуете с приятели от детството си. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3167 0

Свързани новини

Водещи новини