Седмичен хороскоп от 25 април до 1 май

  • 25 април 2022 10:06

  • 13009
  • 0
Седмичен хороскоп от 25 април до 1 май
© Pixabay

Астро-аспекти

27 април  Меркурий секстил Юпитер

27 април Венера съвпад Нептун

28 април Меркурий тригон Плутон

29 април Плутон в ретроградност

30 април Меркурий влиза в Близнаци

30 април Новолуние в 23:29 в Телец и частично слънчево затъмнение

01 май Венера съвпад Юпитер

Луна през седмицата се движи през знаците – Водолей, Риби, Овен и Телец

Благоприятни дни за подстригване –25, 28, 30 април; 1 май (по лунен ден)

Благоприятни дни за боядисване на косата –25, 27, 28 април; 1 май  (по лунен ден)

Забележка: Луната е в Риби от 13:16ч на 25.04. до 19:11ч на 27.04. и не се препоръчва миене и подстригване. Освен това, когато Луната е намаляваща, при подстригване косата расте по-бавно.

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

25.04. 03:35 - 25.04. 13:16
27.04. 16:37 - 27.04. 19:11
29.04. 00:39 - 30.04. 03:20

Овен – Ще бъдете напълно зашеметени от нещо тайно и ще се гмурнете в него с всичка сила – дали ще имате спокойно море или скоро ще ви връхлети буря –  времето ще покаже. Емоциите ви дърпат и колкото и да им се съпротивлявате, те изглеждат по-силни от вас в момента. Срещата между Венера и Нептун в сряда обаче може да се прояви като илюзии и объркване в живота ви, така че ще трябва да внимавате да разграничите фактите от фантазиите. Смяната на знака на Меркурий в събота ще помогне за прочистване на мислите ви и ви позволява да намерите правилният път през мъглата. Частичното затъмнение на Слънцето се случва в областта на финансите и личните ценности и показва, че това е област, в която скоро ще настъпят големи промени.

Благоприятни дни – 25.04.

Бъдете внимателни – 28, 29.04.

Телец – Частичното затъмнение на Слънцето, което се случва във вашия знак в края на седмицата, показва големи промени в партньорството. За някои от вас – от тази седмица емоционалният живот ще става все по-приятен, отношенията с партньора ви ще стават по-близки, а големите планове за бъдещето ви бавно ще започнат да се очертават. За други – ще има трудности в общуването и ако не ги разрешите, проблемът може само да се задълбочи. Някои от вас ще имат шанс да сменят от тази седмица - нова работа, нов бизнес или увеличаване на финансите.

Благоприятни дни – 25, 26.04.

Бъдете внимателни –30.04.; 01.05.

Близнаци – Ключът към успеха ще бъде във вашата решителност! Може да се осмелите да направите смела стъпка - единственото условие е, че тази стъпка трябва да бъде добре премислена. Във всички сфери на живота, включително комуникацията, ще разчитате на логиката, а не на чувствата. Самите вие обаче няма да криете мислите и намеренията си от другите, обяснявайки подробно какво искате. Малко вероятно е да може да избегнете едно объркване. Възможно е да надхвърлите бюджета си или да направите грешна покупка.

Благоприятни дни – 28, 29.04.

Бъдете внимателни – 26, 27.04.

Рак – Емоционалният ураган започва да утихва, атмосферата става приятна, спокойна. Никой не се нуждае от конфликти. Имате нужда от комфорт и удоволствие. Необходимо е да се откажете от рутината, да се предадете на малко мързелуване и да си починете, за да натрупате нови сили. Ако имате проблеми във връзката си, има шансове за подобрение, но те няма да се случат от само себе си, трябва наистина да се отворите един към друг. Свободните представители на знака могат да започнат нова любовна история. Просто не се забърквайте със заети хора или такива, които са далеч от вас.

Благоприятни дни – 26, 27, 30.04.; 01.05.

Бъдете внимателни –28, 29.04.

Лъв – Добре е да се пазите от негативното влияние на врагове и недоброжелатели. Съботното слънчево затъмнение може временно да наруши мира ви, като внесе драма и катаклизми в социалния ви живот. През следващите дни може да се изправите пред непреклонността и суровостта на другите, особено на колегите от работата. За щастие самите вие ще проявите гъвкавост и дипломация за двама и затова сте в състояние да изгладите острите ъгли и да потушите конфликта още в зародиш. За необвързаните представители на знака има изгледи едно приятелство да се превърне в нещо много повече.

Благоприятни дни – 28, 29.04.

Бъдете внимателни –30.04.; 01.05.

Дева – Промени към по-добро. Такава силна планетарна подкрепа няма да се повтори скоро за вас – направете всичко по силите си, за да използвате всяка възможност, която срещнете. Частичното слънчево затъмнение и новолуние се случват във вашето поле на шансове, възможности, подкрепа. Свободните Деви от една страна трябва да бъдат много предпазливи – някой може да ви предложи да ви свали звездите от небето. Не започвайте също да мечтаете, да фантазирате и да си правите любовни филми, както се казва „сметката без кръчмаря“.

Благоприятни дни – 30.04.; 01.05.

Бъдете внимателни –26, 27.04.

Везни – Емоционално - всичко и нищо. И това важи както за заетите, така и за свободни представители на знака. Може да има тайни емоционални връзки, много блянове или платонични чувства. Може да има и среща с човек, който ще мислите, че е вашата сродна душа, в зависимост от това колко енергия и емоция ще вложите. Но от всичко това - може да излезе само едно голямо нищо. Периодът пред вас определено ще донесе промени заради частичното слънчево затъмнение и в каква посока ще тръгнат те - времето ще покаже. Ако ви придружава дори малко зрънце щастие - още тази седмица една от промените може да бъде укрепването на финансовата област.

Благоприятни дни – 25.04.

Бъдете внимателни – 28, 29.04.

Скорпион – Частично затъмнение на Слънцето и новолунието в областта на партньорствата, чийто диспозитор е Венера в предстоящ съвпад с Юпитер в областта на любовта - прекрасни промени и събития. Това, което искате и това, което получавате обаче, са съвсем различни неща. В събота не усложнявайте отношенията с близките с емоционални изблици. Помнете, че проблемите могат да се решават с любов и разбиране. Всичко ще си дойде на мястото от само себе си, но не толкова бързо, колкото очаквате. Опит за форсиране на събития няма да донесе успех, бъдете търпеливи.

Благоприятни дни – 25, 26.04.

Бъдете внимателни –30.04.; 01.05.

Стрелец – Големи решения са пред вас. Може да сте неспокойни и напрегнати, ако плановете ви не вървят по начина, по който сте си представяли и може да се наложи да коригирате нещо. Тази седмица има изключително големи шансове да излезете от рутината, да достигнете ново ниво, да промените живота си. Ще привлечете другите с доброта, мъдрост и искрено желание да помогнете в трудни моменти. Въпреки това, не трябва да се нагърбвате с проблемите на други хора, забравяйки за себе си. Отношенията ви се променят - някои двойки ще имат "козметични" промени, а някои ще започнат от нулата.

Благоприятни дни – 28, 29.04.

Бъдете внимателни – 26, 27.04.

Козирог – В работата (кариерата) можете да достигнете височини, които дори не подозирате! Вашата интуиция и логика ще работят еднакво ясно, позволявайки ви да стигнете до дъното на нещата и да направите правилните изводи. Обстоятелствата са във ваша полза. Време е да отворите картите и да повдигнете всички въпроси, които досега са останали нерешени. Защото думите сега ще променят всичко, ще променят посоката на връзката ви. Вероятността от интересни срещи и запознанства се увеличава и можете да видите старите отношения с някои хора в нова, благоприятна светлина.

Благоприятни дни – 26, 27, 30.04.; 01.05.

Бъдете внимателни –28, 29.04.

Водолей – Тази седмица обещава да бъде изключително успешна за вас. Ще можете да подредите нещата и в главата, и в личните отношения. Спонтанността не винаги е добра, звездите в хороскопа ви напомнят за поговорката "седем пъти премери". Няма значение за какво става въпрос, планирайте всяко действие предварително. Неяснотата в делата или думите ще ви дразни много. Спомнете си за полузабравените си мечти. Или може би самата ситуация ще ви напомни за тях. Поддържайте емоционален баланс и вярвайте в най-доброто.

Благоприятни дни – 28, 29.04.

Бъдете внимателни –30.04.; 01.05.

Риби – Марс ще ви даде сила и енергия, воля и решителност. Не бива обаче да надценявате собствените си сили. Съвпадът на Венера и Юпитер ще привлече положителни събития, ще ви даде дъх на щастие в много неща, ще донесе оптимизъм. Новолунието ще ви накара да преодолеете някои от вашите страхове, съмнения, ще ви насочи към това, което искате. Възползвайте се от всяка добра възможност, която се появи. Вашата общителност ще играе важна роля. Има шанс да се изправите срещу нещо ново и интересно, което в бъдеще ще повлияе на съдбата ви!

Благоприятни дни – 30.04.; 01.05.

Бъдете внимателни –26, 27.04.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13009 0

Свързани новини

Водещи новини