В този ден умът преобладава над чувствата

  • 25 април 2022 06:25

  • 2305
  • 0
В този ден умът преобладава над чувствата
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 13:16ч и на празен ход - Да не се предприема нищо важно в този период.

Луната е в знак Риби от 13:16ч на 25 април до 19:11ч на 26 април

В дните на Риби ставаме по-чувствителни, състрадателни, отзивчиви, изострят се интуитивните способности, с повишена мечтателност и чувствителност към мнението на други хора. Лесно податливи на силното психологическото въздействие на околните.

Уязвими са предимно ходилата и пръстите на краката. 

Лунен календар: 24 лунен ден от 04:22ч на 25 април до 04:49ч на 26 април

Благоприятен и светъл ден, създаден за любов. Това е прекрасен период за творчество. Символизира пробуждането на силите на природата. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия. Символи на лунния ден – Шива, мечка, планина, фалос. Двадесет и четвъртият лунен ден е пасивен за разлика от предния. Време за почивка на душата и тялото, за радост.

Днес нашето тяло е под контрола на ума. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Какво да очакваме от Марс в Риби

Планове по-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Проблемите могат да бъдат решени, ако се подходите конструктивно към тях. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Някои хора могат да получат „откровение“ свише.

Ден за съзидание, в който не бива да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа, както и за всяка домакинска работа. Можете да изхвърлите стари ненужни неща - това ще изчисти енергийното пространство на къщата. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Ден за лечение чрез билки. В този ден могат да се реализират родови проклятия.

Денят на пробуждане и трансформация на мъжката енергия, така че днес е подходящ момент за интимност и зачеване на дете. Брачните отношения са изпълнени с топлина.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Слънчев календар – 6 слънчев ден – Старайте се да направите нещо приятно за другите: изричането на искрени комплименти е най-малкото, което можете да сторите. Обезателно отделете време на своите деца. Ако обърнете внимание на дете в този ден, направите нещо хубаво за него и го зарадвате, целия месец ще ви съпровожда щастието. Необходимо е да действате според емоциите си – сърцето най-вярно ще ви подскаже какво да направите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2305 0

Водещи новини