Подходящ ден за романтични отношения

  • 15 април 2022 06:10

  • 3295
  • 0
Подходящ ден за романтични отношения
© pixabay

Луната е в знак Везни до 03:24ч на 17 април

Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да почивате. Не обсъждайте никого и не изяснявайте отношенията си. Нараства желанието за похапване на тортички, пастички и всякакви вкусотии, така че внимавайте. Противопоказно е употребата на алкохол и изобщо внимавайте с течностите. 

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 18:41ч на 15 април (от 17:30ч на 14 април)

Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. 

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Денят е много удачен. В някои дела съдбата ще ви покровителства и ще ви предпазва от неприятности. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате. Всяко физическо натоварване е полезно.

Не всички могат да издържат на мощният поток на космическата енергия, затова е възможно мнозина да се почувстват зле, да изпаднат в депресия, униние. За да не изпаднете в тези състояния, препоръчително е да се отдадете на физическа дейност. Подходящи са аромотерапия, релаксация, медитация. 

Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Болести започнали сега, преминават бързо и без последствия. Всички оперативни интервенции трябва да се избягват, освен животоспасяващите.

Посветете се на семейството си. Времето, прекарано с близки и приятели ще ви е от полза, ще помогне за затопляне на отношенията. Подходящ ден за романтични отношения. Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии, но ако има подрастващо поколение в него, може да има усложнения. Напълно достатъчно е да им отстъпите в този момент. 

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки и за зачеване. Може да се изпробват нови техники. 

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, това ще се отрази на вашият душевен комфорт.

Следва 15 лунен ден от 18:41ч на 15 април до 19:55ч на 16 април

Слънчев календар – 26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях. Благоприятен ден за покупки, но да се купуват полезни неща, а не да се харчат излишни пари.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3295 0

Свързани новини

Водещи новини