Ден за алтруизъм, добро и хармония

  • 12 април 2022 06:05

  • 2641
  • 0
Ден за алтруизъм, добро и хармония
© Pixabay

Луната в знак Лъв до 17:09ч на 12 април

Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал е висок. Хората проявяват благородство, щедрост, обичат да се хвалят, дават се много обещания, склонни да харчат повече пари, отколкото да спестяват. Любовните отношения стават по-страстни и романтични. Подходящо време за приятелски срещи, флиртове, за веселата част на живота.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

Луната е на празен ход от 13:18ч до 17:09ч.

В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка.

Луната влиза в знак Дева в 17:09ч.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 15:12ч

Един от най-силните енергийно дни. Космическата енергия е в състояние да събуди в човек скрити резерви и напълно да го преобрази. Трябва да се внимава да не се допускат лекомислени постъпки, да не се предприемат рисковани дейности. Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна. Да се избягват разрушителните дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дела. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Следва 12 лунен ден от 15:12ч на 12 април до 16:20ч на 13 април

Денят ще донесе успех и късмет на този, който е способен искрено да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация.

Седмичен хороскоп от 11 до 17 април

Крайно противопоказно е за прояви на гняв. Да не се влиза в спорове и да се избягва самосъжаление и оплакване. Човек може да остане дълго в това състояние. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да се помага на тези, които се нуждаят от помощ. Проявата на любов и съчувствие в това време са необходимо условие за изпълнението на вашите желания.

Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели. Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Слънчев календар – 23 слънчев ден – Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания.

Юпитер в съвпад с Нептун – този аспект носи нови импулси, нови условия на живот, неочаквани финансови придобивки, печалби, подаръци. Стимулира реформистките тенденции и групи с хуманни цели.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2641 0

Свързани новини

Водещи новини