Ден, в който хората са предразположени повече към конфликти

  • 28 март 2022 06:00

  • 2021
  • 0
Ден, в който хората са предразположени повече към конфликти
© Pixabay

Луната e в знак Водолей до 07:33ч на 29 март

Луната във Водолей може да ни донесе различни изненади. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега човек да се товари с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят като вашите интереси. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Практически е безполезно да се разчита на разума. Могат да се проявят бунтарски настроения и протести срещу това, което е противно или се счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

След 17:12ч Луната преминава на празен ход до 07:33ч на 29 март.

Лунен календар: продължава 26 лунен ден от 05:45ч на 28 март до 06:18ч на 29 март

Един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Те се суетят напразно, бърборят излишно, сплетничат. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Денят е изпълнен с провокации и изкушения. Има голяма вероятност да бъдете манипулирани и притиснати да вземете решение. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно, затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, повече време да почивате и да не хабите силите си. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Сега хората са склонни към глупаво и лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Нараства опасността от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Не се препоръчва физическото натоварване.

Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор. Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи и благоразумни. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. В този ден е противопоказен секса за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Слънчев календар – 8 слънчев ден –  Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко отново, на чисто, загърбвайки старото. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може неочаквано да ви се разкрие информация.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2021 0

Водещи новини