Денят е силно енергиен и полезен за бързите дела

  • 23 март 2022 06:05

  • 2865
  • 0
Денят е силно енергиен и полезен за бързите дела
©

Луната е намаляваща и да започнете нещо кардинално в този период, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Голяма e вероятността да сбъркате и да се чудите как да поправите последствията. 

Луната e в знак Стрелец до 23:55ч на 24 март

Най-доброто време за учене и усвояване на нова информация. Луната в Стрелец носи емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред, хората сега са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност. 

Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния и да стоите дълго време прави. 

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 01:03ч на 24 март

Денят има мощна енергия, която пробужда в човек чувство за справедливост, решителност, смелост, затова се нарича още "ден на братството". Един от най-творческите дни в лунния месец. Мистерията на деня се крие в символичното съединение на Дух, Душа и Знания. Енергията на деня е мощна и може да е в помощ за бързите дела. Подходящо време за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение. Днес Луната връща при нас цялата енергия, изразходвана през месеца. 

Необходимо е да се изхвърлят всички съмнения и да се поддържа чистотата на мислите. Не бива да се изпитват чувства като егоизъм, алчност, завист. Сами не лъжете и не позволявайте другите да ви заблуждават. Дадените обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Подходящо е за колективно общуване и работа. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. 

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само до физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики. 

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма, но ако са направени с чисто сърце, а не с користна цел. Не трябва да се хвалите за това. Ако сте загубили нещо, голяма е вероятността сега да го намерите. 

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и новите интимни отношения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Слънчев календар – 3 слънчев ден –  Приветстват се всички творчески начинания. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения.

 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2865 0

Свързани новини

Водещи новини