Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай

  • 12 март 2022 07:30

  • 2555
  • 0
Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай
© Novini.bg

Луната е в знак Рак до 21:33ч на 13 март

Това време е подходящо да се посвети на семейството, дома и за грижи за близките хора, създаване на домашен уют и комфортна обстановка. Този период се характеризира със загриженост и взаимна отдаденост. Един от най-добрите способи е приготвянето на общ обяд или вечеря за приятели и роднини.

Днес кармата се разгръща

При Луна в Рак се повишава чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Някои хора могат да се чувстват малко тревожни, емоционално нестабилни. Характерни са прояви на капризи, неустойчиво настроение и претенции поради неоправдани очаквания. Това не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Настроението е променливо, нестабилно. Уязвими са стомаха и диафрагмата.

Лунен календар: 11 лунен ден от 12:16ч на 12 март до 13:14ч на 13 март

В този ден Лунната енергия се слива със силите на Земята в едно цяло и дарява човек с енергия. Управлявайте и използвайте разумно прилива на енергийни сили, за да не си навредите. Ден, в който са необходими повече предпазливост и внимание при осъществяването на всякакви дела. Всичко започнато в този ден, трябва непременно да се доведе докрай. Не трябва да се претоварвате.

Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Препоръчително е да се откажете от опериране с големи суми пари, но малките финансови дела ще имат благоприятен изход. 

Максимално нараства жизненият потенциал. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, ако знае как. Също така в този период може да получите просветление и разбиране на целта на живота си. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение. Уязвими са главата и гръбначният стълб. Да се избягва преумората на очите. Противопоказен е интензивния умствен труд, при който се изисква концентрация на вниманието.

Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Проявата на чувства към близки или приятели ще помогне да се оправят влошени отношения. В 11 лунен ден се препоръчва да направите приятни изненади на близките си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете внимателни с режещите инструменти. Паднали на земята в това време вилица или нож предвещават близка опасност.

Подстригването ще освободи излишната негативна енергия.

Слънчев календар – 27 слънчев ден – На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. Препоръчва се повече време да прекарате на открит въздух и да правите разходки, по-малко да стоите в затворени помещения. Молете се за своите близки, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.

Астро-аспекти

Луна секстил Уран (09:39ч)

Луна тригон Юпитер (19:08ч)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2555 0

Водещи новини