Венера и Марс ръка за ръка влизат във Водолей

  • 06 март 2022 14:05

  • 9700
  • 0
Венера и Марс ръка за ръка влизат във Водолей
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

На 6 март Венера и Марс влизат ръка за ръка в знак Водолей и ще свият гнездо там за известно време. Венера ще остане тук до 5 април, а Марс до 14 април. С ефекта от тези транзити ние ще бъдем по-либерални и по-интелектуални. Такива ще бъдем и по отношение на действието, и по отношение на нашия любовен език.

Силната енергия на Водолея чрез тези транзити ще повлияе на живота на всеки, но ще повлияе и на колективното съзнание. Когато Марс е във Водолей, ние се борим за свобода, но използваме своите идеи, визии и интелигентност за това. Под такова влияние ни се напомня, че умът е най-силното оръжие на всеки. Ще се почувствате освободени и уверени, много по-силни. Имате шанса да действате по различни начини, напълно нови за вас и дори нетрадиционни. Промяната винаги носи добри неща, така че не се страхувайте. Сега, повече от всякога, ще трябва да се съсредоточите върху комуникацията, връзките и обмена на енергия. Обградете се с хора, които имат същите идеали и принципи като вашите, защото с тях ще можете да постигнете успех.

Хороскоп за МАРТ

Венера ще донесе благотворни и освобождаващи промени по отношение на взаимоотношенията, финансите, творчеството и удоволствията на всеки. Вибрациите на тези планетарни движения ще ви накарат да отворите душата и ума си и дори да промените гледната си точка за любовта. Добър момент е да действате в любовта, да започнете нова връзка или да изведете съществуващата романтична връзка на следващото ниво.

По време на това едномесечно пътуване Венера ще се свърже освен с Марс, още със Сатурн, Уран, лунните възли на съдбата, астероидите Юнона и Палада и Хирон. Това означава, че любовният ви живот може да поеме съвсем различен завой и ще имате много интересни моменти, особено ако сте в началото или в края на една връзка. Това също така показва, че на хоризонта могат да се появят много необикновени възможности за тези, които все още не са намерили своята сродна душа.

Венера и Марс във Водолей увеличават желанието за свобода в отношенията, но и необходимостта от изразяване чувствата си. Има тенденция да бъдем по-оптимистични по отношение на любовта, да сме по-отворени към връзките. Мнозина могат да търсят малко по-ексцентрични и различни партньори от тях.

Марс в Козирог: амбициозен, организиран и трудолюбив

Пет знака ще усетят по-силно от останалите знаци ефектите на Венера и Марс във Водолей, а това са Овен, Близнаци, Лъв, Везни и Стрелец. Везните дори може да се считат за звездите на този период, защото и Венера, и Марс ще преминат през петия им дом на любовта. Това означава, че родените в знака Везни и тези, при които е акцентиран този знак в хороскопа им, ще са лидери в любовния сектор.

Всичко, което трябва да направите, е да затегнете коланите си и да се оставите да бъдете увлечени от изненадващата динамика на Вселената.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9700 0

Свързани новини

Водещи новини