Денят, в който не можете да откажете промените, които животът предлага

  • 06 март 2022 06:15

  • 5111
  • 0
Денят, в който не можете да откажете промените, които животът предлага
© Pixabay

Луната е на празен ход от 06:02ч до 10:01ч

Луната е в знак Овен до 10:01, след което преминава в земния знак Телец, където ще остане до 20:41ч на 8 март.

Телец се управлява от планетата ВЕНЕРА, която отговаря за красотата, комфорта, взаимоотношенията и ценностите. Луната, движеща се през зодиакалния знак Телец, придава на фона на деня по-стабилна, по-спокойна, по-нежна, по-чувствена атмосфера, пълна с женски енергии. Луната в Телец  ни кара да гледаме по-реалистично на всичко, привлича мислите и чувствата ни към практическата страна на живота. Може да се появи забавеност в действията, мързеливост. Именно в дните на Телец можете да почувствате по-голямо желание за физическо удоволствие и да поглезите тялото си: да си хапнете добре и вкусно, да се отпуснете, да се отдадете на любовта и секса, да се наслаждавате на спокойствие и комфорт, красота, изкуство, музика.

Трябва да се пазите от настинки, особено уязвими в тези дни са врата, шията, гърлото, долната челюст и ушите. Тези дни може да се увеличи апетитът и да имате склонност към преяждане, така че трябва да се обърне повече внимание на това какво и колко се яде.

Хороскоп за МАРТ

Лунен календар: 5 лунен ден от 08:49ч на 6 март до 09:12ч на 7 март

5-ти лунен ден - ден на защита на принципи и идеали. Символът на деня - еднорог, който символизира справедливост, честност, откритост, отдаденост на задълженията и принципите, призовава да не криете чувствата и емоциите си, защото енергията на деня ще ви помогне да изразите мнението си безопасно и да го защитите. Гледайте истината в очите, без да се преструвате и лъжете. Бъдете наясно с вашите емоционални нужди, вашите граници и, ако е необходимо, ги защитавайте.

Днес интуицията работи чудесно, което може да ни помогне да оценим кръга си от познати и колко положително или неблагоприятно ни влияят хората, с които контактуваме.

Храносмилателната система работи перфектно, поетата храна ще бъде напълно обработена и използвана, така че можете да ядете каквото искате. Разбира се, в рамките на здравия разум.

В 5-ия лунен ден е желателно да се съсредоточите върху придобиването на нови знания, началото на нов цикъл на обучение, духовни практики. На този ден не е желателно: да лъжете, защото всички лъжи и измами на този ден скоро ще бъдат разкрити.

Денят е енергийно наситен, така че трябва да сте физически активни, за да избегнете енергийно задръстване и блокажи в тялото. Упражнения по йога ще осигурят специална вътрешна хармония, тъй като изпълняването на асани укрепва както физическото тяло, така и стабилизира емоционалния фон.

Денят е подходящ за работа с лечебни растения –приготвяне на екстракти, запарки и тинктури.

Денят, в който не можете да откажете промените, които животът предлага. Дори ако сега нямате твърда почва под краката си, не бързайте да казвате „не“, по-добре е да заемете изчаквателна позиция. Засега бъдещето е неясно, но не забравяйте, че скоро хоризонтът ще се изясни и вашите планове ще започнат да се оформят.

Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, дори като алхимичен процес. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните и акробатични пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи. Сексът в пети лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Както казват музикантите:”по-малко ноти, повече музика.”

Слънчев календар – 21 слънчев ден - Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината. Бъдете верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Благоприятно е да се раздава милостиня.

Астро-аспекти

Луна квадратура Марс (преди обяд) - Нервите и лошото настроение са характерни за този аспект. Съществува риск от кавги и насилие. Ако имате и в личен план този транзит, трябва да бъдете много внимателни към битови злополуки, да се пазите от остри предмети, а също така трябва да внимавате да не се изгорите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5111 0

Водещи новини