Хороскоп за МАРТ

  • 28 февруари 2022 12:12

  • 8450
  • 0
Хороскоп за МАРТ
© Novini.bg

Овен – Скъпи Овни, през март пролетта се завръща и цялата ви жизненост с нея. Това е идеалният момент да промените съдбата си. Първата десетдневка все още може да се сблъскате с някои напрегнати ситуации поради транзитите в Козирог. След влизането на Венера и Марс във Водолей след 6 март, за вас ще започне по-благоприятен и активен период, нови възможности. Ще имате усещането за ново прераждане, възможни са нови стартове. Ставате агенти на промяната, което поставя нещата в движение.

Седмичен хороскоп

Динамичен месец в социално-професионалния план. Интересна въртележка от ситуации, но трудно разбираема на пръв поглед. Доверявайте се, че всичко върви за вашето крайно добро. Планове за далечни пътувания, но и ориентация към различни курсове и проучвания. Очакват ви хубави неща, интересите ви ще се разрастват и към вас ще потекат различни предложения.

Бъдете внимателни, защото преди рождения си ден сте предразположени към злополуки и инциденти. Този месец ще трябва да бъдете много по-предпазливи по отношение на възможни здравословни проблеми.

В личен план, ще сте склонни да спорите за дреболии, които могат да дестабилизират отношенията. Време е да се откъснете от нерентабилните взаимоотношения, независимо дали става въпрос за лични взаимоотношения или професионални сътрудничества. Със сигурност някои от тези взаимоотношения ще се разпаднат независимо дали го искате или не. Звездите показват, че сте готови да се освободите от чувствата си и да влезете в нова връзка (необвързаните). Също така ще предприемете важни промени в начина си на живот.

Най-доброто време е да откриете себе си и да откриете най-скритите си желания и мисли.

Телец – Скъпи Телци, през март няма да ви липсва ентусиазъм или енергия, за да продължи напред. Твърдо сте решени да реализирате амбициите си и да постигнете целите си. Винаги силна, двойката Юпитер-Уран ви дава аванс, за да въведете иновации в работата си и да се преоткривате на личностно ниво. Този месец ви дават възможности за по-нататъшно развитие на творческите ви планове и разширяване на целите ви, но в същото време изискват внимание и предпазливост.

Положението се подобрява и постепенно можете да коригирате ситуациите и да правите по-добри избори, тъй като мисленето ви е по-добре организирано и вече можете да приложите идеите и философията си на практика в живота си. Интензивният Марс от точката на своята екзалтация фокусира енергията си върху вашия девети слънчев дом и ви тласка да се движите решително и без задръжки около вашите идеи и да защитавате вашата философия на живота и вярванията, може би с известна интензивност и конфликтност.

Меркурий, който преминава през Водолей през първата десетдневка на месеца през вашия десети слънчев дом, активира въпроси, свързани с вашата професия и кариера, и сега започват да се появяват възможности да маневрирате по-добре, затова ще трябва да сте гъвкави и последователни във вашите планове.

Любовта може да е все още далеч, в буквален или преносен смисъл и обстоятелствата може да не ви позволяват да изразите това, което чувствате и мислите, но постепенно всичко ще започне да се нарежда. Жадувате за вълнуващи преживявания и няма да останете разочаровани. Имате възможност през март да изчакате животът ви да бъде по-щастлив, не пропускайте нито една възможност да се свържете с хората около вас, които ви карат да се усмихвате и да искате да се развивате.

Близнаци – Скъпи Близнаци, този месец ще бъде точно по ваш вкус, дори и в не толкова страхотните моменти: ще имате новости и силни усещания във всички сектори на живота!

Колегиалните отношения могат да се обтегнат, така че би било добре да се занимавате само със задълженията си и да оставите другите на мира. Появяват се важни новини на работното място, като е възможно да получите нови работни задачи, по-голяма отговорност или дори нова длъжност.

Вашият управител Меркурий през първата десетдневка транзитира в знак Водолей и през вашия девети слънчев дом, активирайки въпроси, които са свързани с обучение, семинари, курсове, пътувания, но и въпроси, свързани със закона. Това е период, в който можете да мислите по-ясно и преди всичко по-практично и да прилагате идеите си в ежедневието си. Умът е развълнуван и лавината от мисли, която залива ума ви, ви изморява от една страна, а от друга страна ви помага да разберете някои аспекти на вашата личност, които трябва да се подобри.

Съсредоточете се върху проектите, които сте започнали, но остават незавършени и амбициозни, дори ако са останали спящи. На 6 март Венера и Марс се установяват във Водолей по едно и също време. Получавате добра енергия, която може да бъде отправна точка за редица нови дейности. Съвпадът на тези две планети ви подтиква да действате в посока на вашите желания.

Това е месец, в който очевидно трябва да наблюдавате по-добре финансите си, без това да означава, че ще имате трудности или финансови затруднения. Сега трябва да се погрижите за уреждането на нерешени въпроси. Здравето ви е уязвимо.

Активирайте вашата мрежа от връзки - те могат да ви помогнат да отворите някои важни врати. С повишена самоувереност лесно ще установявате нови контакти. За много от свободните представители на знака, ще се роди красиво приятелство, началото на една любовна история.

Рак  - Скъпи Раци, през март, благодарение на Слънцето и Юпитер много мечти вече ще могат да се сбъднат. Хармонията сега е много важна за вас. Чувствате се добре, балансирани сте и в мир със себе си, така че можете да се насладите максимално на красивите и приятни страни на живота.

Възприемането на реалността до голяма степен зависи от вашето емоционално състояние, а то ще бъде понякога нестабилно. Много от вас ще бъдат силно чувствителни и ще усещат космическите влияния. През март в личните дела късметът ще е на ваша страна. Ще можете да намерите правилното ниво на взаимоотношенията във всеки аспект -  интимни, емоционални, битови.

В средата на месеца ще се увеличат задълженият ви и е възможно да се наложи да работите извънредно. Това ще увеличи нервното напрежение. Конфликт с колега или дори с шефа ви ще застраши позицията ви, така че се опитайте да бъдете възможно най-дипломатични! Финансовите позиции са стабилни и има тенденция към леко повишаване.

Венера и Марс ви дават много космическа енергия и по този начин гарантират пламенни чувства и много страст в партньорството. Планетарните влияния са такива, че изкушения и романтични приключения могат да се очакват по всяко време. Ако вече имате връзка, трябва предварително да определите кое е по-важно за вас - отношенията, които са изпитани и утвърдени във времето или новите впечатления и усещания. Лекомислието на някои от вас може да стане причина за неприятности и да им коства много.

Отдавна очаквате пролетта, така че ще посрещнете март с широка усмивка и повече оптимизъм в сърцето. Надеждите ви за по-добро непременно ще се оправдаят. Главното е да не витаете в облаците, а по-реалистично да гледате на нещата от живота.

Лъв -  Скъпи Лъвове, вероятно ще трябва да се справите с неочаквани промени този месец. Социалните планети (Юпитер и Сатурн) този месец ви дават възможности за растеж във вашите финанси, но в същото време изискват внимание и предпазливост в личните и професионалните ви отношения. Старайте се да избягвате ситуации, които могат да ви поставят в трудна позиция. Трябва да се отървете от безкрайната въртележка със задължения. Не влизайте в сблъсъци със заобикалящата ви среда и внимавайте какво казвате на кого.

Ако избягвате напрежението и конфликтите в работата си, действията ви ще бъдат продуктивни, а не разрушителни и се грижете повече за здравето си, защото този месец е много натоварващ и стресиращ, както психологически, така и физически. Не забравяйте да подсилите отслабения си имунитет. Ще трябва да си почивате повече у дома. Може да не сте в състояние да поддържате високо енергийно темпо. През март трябва да се съсредоточите повече върху почивка и релакс, да възстановите силите си.

Слънчева позиция в Риби (до 20 март) може да повиши прага на вашата интуиция и емпатична чувствителност, като същевременно ви помага да приемете личната трансформация.

Обърнете повече внимание на партньора/ката си и се опитайте да разберете неговите/нейните нужди. Не ги обвинявайте за нещата, които само си представяте. Освен ако нямате доказателства за техните лъжи или полуистини, не влизайте в конфликт с тях. Може да почувствате, че има конкуренция между вас и партньора ви, но ще трябва да се погрижите атмосферата да не стане противоречива. Единственият начин да постигнете здравословен напредък във връзката си е да се подкрепяте взаимно. Любовният ви живот може да приеме неочакван и интересен обрат. Ако сте необвързани, има голяма вероятност да попаднете в страстна любовна история.

Дева – Скъпи Деви, през март ще имате двойно повече късмет! Нещата напредват този месец, защото мартенските енергии могат да ви помогнат да напреднете по много начини.

Социалните планети (Юпитер и Сатурн) ви дават възможности за израстване, стабилни взаимоотношения и сътрудничество, но в същото време изискват внимание и предпазливост в работата и здравето ви. Нептун от друга страна (особено, ако сте родени в третата декада) може да размъти водите ви, да обърка чувствата ви и да ви доведе до погрешни избори и преценки. Плутон пък ви носи откровения и по-дълбоки реалности, които могат да променят живота ви.

От 10 март планетата Меркурий ще ви вдъхновява и вие ще имате страхотни и много креативни идеи. Важното е да не се отказвате и да продължавате. Марс фокусира енергията си върху вашия пети и шести слънчев дом и ви тласка да се движите решително и без задръжки във флиртовете, както и във вашите творчески планове, които получават от енергията на огъня и това може да ви отведе към нови пътища на успех и удовлетворение. Но внимавайте да не поемате голям риск, без да пресметнете последствията.

Отношенията са динамични. Важни детайли ще бъдат разрешени между вас и вашите близки. Този месец също ви насърчава да бъдете креативни и да се свързвате с други хора, които имат динамичен поглед върху живота и неговите многобройни възможности.

През месеца е добре да се движите колкото е възможно повече. Можете да изпускате парата, особено на чист въздух. Независимо дали става дума за бърза разходка или бърз спринт, вие ще извлечете най-доброто за себе си.

През март във вашето партньорство могат да се промъкнат недоразумения. Ако е необходимо, бъдете готови на компромиси. Избягвайте прекомерната критика и неконтролираните емоционални изблици. В средата на месеца доброто настроение се връща и Венера разпалва отново любовта. Интелектуалните разговори ще бъдат в основата на всички романтични връзки.

Везни – Скъпи Везни, март и Пролетта ви носят свежи сили, нова надежда и късмет! През първата десетдневка на месеца Меркурий преминава през знак Водолей и вашия пети слънчев дом, активирайки въпроси, свързани с вашето забавление, удоволствието, което извличате от това, което животът може да ви предложи, децата, но и вашите творчески планове, които сега се движат напред и по начин, който ви вълнува и активира мозъка ви. Влиянието му е по-силно, ако сте родени през последните десет дни от зодиакалния си знак.

Социалните планети (Юпитер и Сатурн) този месец ви дават възможности за растеж в работата, но в същото време изискват внимание и предпазливост при рисковете, които поемате в този момент. Юпитер осигурява защита и късмет в ежедневието ви, докато Сатурн насочва вашето внимание към въпросите на децата и ви подканя да поставите граници в любовта.

Месецът е труден по отношение на работните ви въпроси и ще трябва да използвате максимално дипломатическите си умения, за да избегнете объркване и недоразумения, особено с хора, които са ваши сътрудници или помощници. Но обстановката е малко странна и сякаш нещо се готви зад закрити врати и нещата се спускат постепенно. Добре е да се информирате възможно най-скоро, за да видите дали промените, които идват са във ваша полза или трябва да погледнете към други възможности за кариерно развитие, които по-добре ще хармонизират с личния ви живот и вашите ритми.

Ако имате трудности във връзката, трябва да се погрижите възможно най-бързо и директно да поставите на масата проблемите, които ви вълнуват във връзката ви, и да намерите общи отговори и решения. Миналото се стреми да бъде изяснено и уредено или пък поради повтарящи се проблеми. Във всеки случай, разбира се, е нужно да запазите спокойствие и да имате рационално отношение към въпросите.

Страстта може да проникне във всяка клетка от романтичния ви живот този месец. Възможно е повторното появяване на човек от миналото, който иска втори шанс в живота ви.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, март е месец, в който ще има както напрежение, така и сладки моменти. Но те са смесени в правилните пропорции, за да създадат вкусно начало на пролетта! Меркурий и Юпитер в Риби подсилват интуицията ви. Вие сте придружени от ентусиазъм и желание за успех. Ще преминете през различни настроения и много неща ще се случат около вас. Това ще бъде богато преживяване и в крайна сметка удовлетворяващо. Пътувания на къси разстояния за решаване на лични или професионални въпроси. През целия месец внимавайте за инциденти поради прибързаност или невнимание, особено при движение.

Ще бъдете доста взискателни в работата, особено към края на месеца, така че трябва да обърнете специално внимание на релаксиращите моменти през уикенда. Работата ще бъде особено натоварваща. Някои упорити колеги или бизнес партньори могат да ви докарат беда. За щастие неудобствата на работа ще бъдат балансирани от хармонията у дома. Семейството и домът ще ви дадат възможности да се радвате. Ако трябва да завършите ремонти около дома си, сега е моментът.

Обърнете специално внимание в края на март, тогава ще се появи човек, който ще се опита да ви измами. Безработните Скорпиони ще търсят работа, но търсенето може да не е успешно, защото времето не е най-доброто за важни срещи. Ще бъдете неразбрани. По-големи са шансовете в последните дни на месеца.

Социалните планети (Юпитер и Сатурн) този месец ви дават възможности за растеж в личните ви планове и в романтичната сфера, но в същото време изискват внимание и предпазливост в същността на нещата и в смисъла, който най-накрая искате да дадете на живота си. Влизате в март с леко бойно настроение, искате да докажете на партньора си и на останалите, че сте рационални и вашата гледна точка за живота е най-добрата. Време е да се откъснете от връзки, които са се оказали неподходящи. Това прави място около вас за други с по-добро качество.

Стрелец – Скъпи Стрелци, през март ще бъдете силно податливи на изкушения. Може би вината е на Пролетта…Като цяло предстоящият месец е благоприятен за вас. Марс ви помага в изкуството да утвърждавате себе си, без да засенчвате околните. От 20 март Слънцето в Овен ви насърчава да предприемете смели инициативи. Финансите ви могат да се стабилизират през този период и можете да успеете да балансирате разходите.

Първата седмица от месеца ще бъде пълна с вдъхновение. Мъдър приятел или книга по позитивна (мотивационна) психология ще ви дадат нови духовни импулси. Това е положителен период, който ви приповдига психологически и емоционално и ви изпълва с увереност. Вече могат да се отворят врати, които са били затворени досега за вас. В търсене на повече свобода и независимост в работата си, мнозина представители на знака биха искали да я сменят.  Трябва да осъзнаете потенциала си и да направите това, което е важно за вас.

На 6 март Марс и Венера ще се преместят във вашия 3-ти дом, което може да причини проблеми с вашите братя и сестри, съседи, съученици/състуденти. Никога не приемайте семейството си за даденост, защото то означава целия свят за вас. Този месец е добре да държите приключенския си характер под контрол и да прекарате малко повече време у дома. Семейството ви има нужда от вас и вие трябва винаги да сте до него. Възрастни роднини/родители ще се нуждаят от вашата грижа и внимание. В същото време не забравяйте за собственото си благополучие.

Нещата ще вървят добре между вас и партньора ви, защото сте на една и съща страница. Поддържайте любовта, която имате един към друг, дори в лоши моменти. Свободните Стрелци могат внезапно да срещнат любовта. Отворете сърцето си за любов, но не бързайте с нещата, за да не съжалявате по-късно.

Козирог - Скъпи Козирози, през март планетните вибрации са идеални за безпрекословно търсене на нещата, които искате. През първата половина на месеца ще сте пълни с енергия. Това са добри времена да правите нови планове, да се грижите за себе си и своите желания и капризи. Ще имате много неща за организиране, защото ще бъдете еднакво взискателни на всички нива: в работата, в семейството и по други въпроси.

Активен и наситен със събития период, когато бързата реакция и нестандартният подход към всякакви въпроси ще се превърнат във вашите основни козове. Може да сте по-претоварени с работни задачи от обикновено. Едно е сигурно: този месец ще бъдете супер активни от сутрин до вечер. Ще трябва да внимавате в две посоки: отношения и пари. Когато става въпрос за пари, опитайте се да бъдете възможно най-внимателни: без заеми или допълнителни разходи.

Може да се появи безсъние и главоболие, които определено не бива да подценявате. Това показва, че може да се наложи да приемате нещата по-леко, като компенсирате работата си с някаква дейност, която ви доставя удоволствие или най-малкото, която намирате за релаксираща. Не позволявайте на мързела да надделее и започнете да мислите за здравето си, за да нямате проблеми по-късно. Посетете зъболекар. Избягвайте течения, обличайте се според времето, дръжте краката си топли.

Дайте си личен обет да се отървете от излишното, натрупано през годините и да освободите място за новите неща, които ще дойдат. Сбогувайте се с всичко, което вече не е полезно за вас, защото Вселената сега ви дава възможност да се развивате и да продължите напред в живота си. Утешете се с факта, че всичко, което трябва да направите, е в името на личностното развитие.

Популярността ви ще нараства, другите ще се обръщат към вас не само за общуване, но и за помощ и съвети. Вашият любовен живот ще се издигне на по-високо ниво този месец. Ще забележите положителни тенденции в живота си. Съдбата ви е подготвила редица приятни изненади.

Водолей -  Скъпи Водолеи, през март свежият пролетен въздух ще раздвижи душата ви и ще копнеете за нови приключения. Това е добро време за вътрешно възстановяване, личностно и духовно развитие. Декорът и действащите лица се променят, но за щастие чувството ви за адаптация ви позволява лесно да намерите своето място.

Очаква се по-сериозен подход от вас, постоянство и продуктивност в първите дни на месеца. Ще трябва да се примирите с факта, че някои неща изискват време и корекция и че дързостта не винаги е тази, която носи правилното решение или резултат. Ще изпитате незначително объркване, свързано с трета страна. Преди всичко бъдете добър наблюдател и съветник. Вашата личност е изключително стабилна, обичате да упражнявате волята си и обикновено упорствате, дори когато другите се отчайват. С помощта на интензивната си интуиция и психически способности знаете как да пренесете идеите си в реалността. Вселената иска да отвори вратите си за вас точно сега, но трябва да помните, че упоритата работа, планирането и ангажираността са единствените сигурни начини да постигнете целите си.

Новолунието в Риби на 2 март и Слънцето, което транзитира в същия знак до 20 март ще повлияят положително на вашия втори дом върху личните ви ресурси. Времето ще бъде добро да откриване на възможности и намиране на себе си и смисъла на нещата. В сферата на емоциите ще действате с чувство на любов и състрадание. Не се виждат сериозни проблеми, но ще е необходимо да следвате инстинктите си.

Венера ще влезе във вашия знак на 6-то число и ще ви даде онази харизма, която ви прави толкова специални. Ще бъдете неотразими и ще оказвате голямо влияние върху околните. Теоретично можете да искате всичко от тях и те ще направят всичко възможно да изпълнят вашите желания! Времето за любов ще бъде много благоприятно.

Риби – Време е да блестите, скъпи Риби, докато Слънцето преминава през вашия знак, повишавайки вашата популярност, самочувствие и енергийно ниво. Новолунието на 2 март също е тук. Ваш ред е да сте начело. Не е нужно да решавате нищо, просто осъзнайте, че в душата ви се засаждат нови семена. Време, което можете и трябва да носите във въображението си, оставяйки мечтите да ръководят стъпките ви.

Благоприятен месец за вас и всъщност изглежда, че през него ще успеете да приключите някои възникнали през предните месеци проблеми и да подредите някои от делата си. Създават се специални възможности за сближаване с нови, прогресивни хора, за включване в професионални проекти с дългосрочен ефект. Предизвикателството е да реорганизирате личните си ресурси, ежедневния си график, така че да можете да комбинирате работното и почивното време по балансиран начин. Доверете се на интуицията си, за да намерите правилния път и да установите ценни контакти. Вашите планове и професионални цели в този момент намират подкрепа и могат да излязат на преден план.

Първата част на месеца ви предразполага към изолация, самоанализ и фокусиране върху личните ви дела. Вашето здраве е уязвимо, така че имате нужда от почивка. Бъдете внимателни във всичко, свързано с работата и здравето, като тези два сегмента от живота са тясно преплетени. Избягвайте да говорите с другите за себе си и плановете си.

Ако сте във връзка, не позволявайте проблеми от миналото или някои по-стари кавги да излязат отново на преден план и да повлияят на климата в нея. Можете да бъдете заобиколени от интересни и харизматични хора, които могат да бъдат наистина добра компания и добри приятели за вас. Звездите ще бъдат на ваша страна. От средата на месеца е подходящо за ново запознанство. Ще имате възможност да срещнете човек от земен знак, който ще ви даде стабилност.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8450 0

Свързани новини

Водещи новини