Меркурий квадратура Уран – опасен период

  • 25 февруари 2022 10:01

  • 2730
  • 0
Меркурий квадратура Уран – опасен период
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Меркурий влиза в квадратура с Уран на 25 февруари, предизвиквайки умствено напрежение, затруднява комуникацията, промени в плановете и съпротива срещу идеи.

Нервното напрежение силно се усеща, така че не е изненадващо, че през този период всички могат да са по-нервни и раздразнителни, засегнати от реакциите на другите към отношението и събитията. Лесно се влиза в конфронтация или противоречия.

Това може да е време на объркване и дезинформация, тъй като получаваме огромно количество информация и новини. Може да е трудно да вземем интелигентни решения, но и трудно ще ги отложим, тъй като транзитът предизвиква голяма импулсивност. Бизнес преговорите са проблематични именно поради тази склонност към импулсивност. Комуникацията може да тръгне в напълно грешна посока и да доведе до разногласия с другите, затова не е време, в което трябва да излагате собствените си аргументи и виждания. Избягвайте да взимате решения, за които може да съжалявате по-късно. Дори при най-благоприятни обстоятелства, най-добре е да бъдете предпазливи.

Дисхармоничният аспект ни прави още неорганизирани, непрактични, често липсва самоконтрол и енергията се губи поради прекомерна емоционалност. Революционният дух гори вътре в нас и се изразява в отчетливо протестиращо отношение.

Плановете за пътуване подлежат на промяна, като при шофиране се изисква повишено внимание, тъй като поради разсеяност, нервност и нетърпение са възможни непредвидени ситуации.

Ден за пасивност, усамотение и покой

Непрактични идеи, дразнещи обаждания и неочаквани посещения са само част от днешните ситуации, които ще ви извадят от равновесие. Възможни неочаквани загуби, конфликти с приятели. Много събития се случват по непланиран начин, което предизвиква безпокойство и неудовлетвореност. Хората са склонни към екстремни начини на мислене и изключителни нагласи, както и към невъздържаност в изразяването, което може да има дългосрочни последици. Избягвайте речта на омразата, защото ще бъде по-трудно да коригирате всичко, което казвате днес в пристъп на ярост.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2730 0

Свързани новини

Водещи новини