Ден за пасивност, усамотение и покой

  • 25 февруари 2022 06:12

  • 2640
  • 0
Ден за пасивност, усамотение и покой
© Pixabay

Луната е на празен ход от 05:26ч до 18:29ч. – по това време казваме, че „Луната спи“. Това са периоди, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Следователно, това е неблагоприятно време за всякакви начинания. Започналите действия често не завършват така, както се очаква. Това обаче не противоречи на осъществяването на вече набелязаните планове и продължение на започнатите дейности. В такъв случай е необходимо да се прояви повишено внимание, настойчивост и последователност при реализация на замисленото. Посветете това време на почивка, самонаблюдение или подготвителен процес.

Луната е знак Стрелец до 18:29ч на 25 февруари

Тук Луната създава емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред, по-голяма изпълнителност. По-често хората проявяват качества като щедрост, великодушие, решителност.

В такива дни особена енергия притежават настойките направени собственоръчно от тревите хармониращи със знака Стрелец. Това са жълт кантарион, градински чай (салвия) и бял равнец. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

В 18:29ч Луната преминава в съседния знак Козирог.

Лунен календар: 25 лунен ден от 03:11ч на 25 февруари до 04:20ч на 26 февруари

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо. Вашият тънък, душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Не се препоръчва да разголвате душата си пред никого. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

В този ден не трябва да се бърза. Избягвайте всяка активност, прибързаност, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но може да завършвате започнатото. По-добре да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързите работи сега не се препоръчват. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Слънчев календар – 12 слънчев ден е свързан с Луната. Посветен на женското начало, на майчинството. Днес получаваме толкова, колкото сме заслужили. В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Добре е да обърнете повече внимание на близките си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2640 0

Свързани новини

Водещи новини