Слънцето в Риби ще освети нашите мечти и желания

  • 17 февруари 2022 12:16

  • 4438
  • 0
Слънцето в Риби ще освети нашите мечти и желания
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Слънцето транзитира в знак Риби между 18 февруари и 20 март, през което време ще се оставим да се ръководим повече от интуиция, състрадание и въображение.

Рибите е последният от 12-те знака и символизира две риби, плуващи в противоположни посоки - едната е насочена и обърната нагоре, към духовното и божественото, а другата е обърната надолу, към земните и материалните ценности. Двете риби символизират двойствеността, присъстваща в нашия живот. Рибите извеждат на преден план както светлината, така и тъмнината в нас, двете противоположни енергии. 

Риби е последната станция от 12-те от едногодишното пътуване на Слънцето през зодиака. Пътувахме и ние заедно със Слънцето през всички знаци, израснахме и се променихме, печелихме и губихме, плакахме и бяхме щастливи и всяко събитие ни направи по-мъдри и по-зрели. Точно сега, преминавайки през този последен период на затваряне на годишния астрологичен цикъл, е време да си направим изводи, да поразмишляваме върху случилото се през последната година и да вземаме решения за бъдещето. Важно е да можем да се откъснем от миналото, за да създадем бъдещето, да ставаме все по-добри в това, което сме си поставили за цел.

Слънцето в Риби ще освети нашите мечти и желания, но също ще увеличи и нашата способност да предлагаме доброта и състрадание. Ще имаме и по-голям шанс да поемем инициативата, за да превърнем една романтична или творческа мечта в реалност. Следващите няколко седмици ще бъдат време на емоции, а разумът често ще остава на заден план. Рибите са знак, който лесно реагира поради водния елемент и има променливо качество. При Слънце в Риби реакциите стават по-емоционални, чувствителни и нежни, а настроенията и чувствата могат да бъдат много променливи.

Това е благоприятен период за творчески и артистични дейности, хуманитарни жестове, медитации, бягство сред природата и в света на въображението, чрез музика, филми или книги. 

Всичко, което трябва да направим сега, е да намерим своята вяра и надежда и да бъдем убедени, че всичко ще бъде наред и че каквито и очаквания да имаме, те ще дойдат в точното време за нас.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4438 0

Свързани новини

Водещи новини