Вселената препоръчва нищо да не се предприема

  • 16 февруари 2022 06:03

  • 2556
  • 0
Вселената препоръчва нищо да не се предприема
© Pixabay

Луната е в знак Лъв до 22:44ч на 16 февруари

Луната в този знак способства приповдигнатото и добро настроение. Хората стават по-решителни и самоуверени. Висок е енергийният потенциал. Дните на Лъва са хубави за празнуване и веселие, за флиртуване.

Ако снаха и свекърва обитават едно жилище, може да се разгори спор между тях за надмощие. Лошо става, ако към този спор се присъедини и синът - съпруг, затова е най- добре да се общува тактично или жените да се разделят една от друга. За тъщата е също по- здравословно да не посещава дома на дъщеря си днес. А ако младите живеят у нейната къща, то този ден може да бъде твърде неприятен за нейния зет.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната се движи на празен ход от 18:58ч до 22:44ч.

Пълнолуние в 18:58ч в 28-я градус на знак Лъв.

В това време е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. Повишава се чувствителността. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури - допълнителен стимул към престъпни замисли. В този период не вземайте сериозни решения. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените.

Луната влиза в знак Дева в 22:44ч.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 17:40ч на 16 февруари

В този ден се постига равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден - пеперудата, гълъба.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”.

Седмичен хороскоп от 14 до 20 февруари

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Днес имат право на почивка само тези, които действително заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната сила. При тях ще липсва всякакво желание, ще имат променливо настроение, целият свят ще им е крив и ще са постоянно раздразнителни.

Следва 17 лунен ден от 17:40ч на 16 февруари до 18:48ч на 17 февруари

Ден за радост от битието и постигане на вътрешна свобода. Свързва се с интуитивното познание, преображението.

Слънчев календар – 3 слънчев ден - Може да ви осенят внезапни озарения или да направите творчески открития. Приветстват се всички творчески начинания. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2556 0

Свързани новини

Водещи новини