Седмичен хороскоп от 14 до 20 февруари

  • 14 февруари 2022 14:40

  • 7502
  • 0
Седмичен хороскоп от 14 до 20 февруари
© pixabay

Астро-аспекти

На 14 февруари Меркурий влиза във Водолей

На 16 февруари Венера в съвпад с Марс

На 16 февруари Пълнолуние в 18:58ч в знак Лъв

На 18 февруари Юпитер в секстил с Уран

На 18 февруари Слънцето преминава в знак Риби

Луна през седмицата се движи през знаците – Рак, Лъв, Дева и Везни

Благоприятни дни за подстригване –18, 20 февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата –14, 15, 16, 17, 18 и 19 февруари

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно. 

14.02. 12:28 - 14.02. 13:18
16.02. 18:58 - 16.02. 22:44
19.02. 01:20 - 19.02. 05:52

Овен – Много от вашите действия няма да получат признанието, което сте очаквали, но не се разочаровайте. В крайна сметка ще можете да получите желаните резултати. За да се избегнат резки емоционални скокове, научете се да приемате нещата по-леко. Сега е най-разумно да се движите по течението, а не да се стремите към пълен контрол върху всички области на живота. Нещата в любовния ви живот се развиват добре. Връзката ви постепенно намира баланса, от който се нуждаете и много от проблемите са разрешени.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни –14, 19, 20

Телец – Ще ви бъдат възложени нови отговорности. При налагането на нови условия лесно могат да възникнат недоразумения. Може да възникнат чувства като ревност, злоба. Ключът към справянето с всичко това е да контролирате нрава си. Не си струва да поемате големи рискове, може да надцените своите възможности и способности. Има шанс да намерите любовта. За вашето благополучие се грижат богинята на любовта Венера, щастливата планета Юпитер, Марс, Слънцето, Нептун. Това ви дава много сила.

Благоприятни дни – 14, 17, 18

Бъдете внимателни –15, 16

Близнаци –  Дневният ред за тази седмица ще бъде пълен. Ще ви занимават много въпроси. Ето защо ще ви трябва добро планиране и ясен ум. Не се увличайте от вашето нетърпение или прекомерна самоувереност. Всяко решение, което вземете, може да обърне живота ви с главата надолу, както за добро, така и за лошо. Трябва да бъдете особено внимателни по отношение на парите: има голям риск да се срещнете с измамници. В любовта може да съградите златни мостове. Бъдете толкова романтични и спокойни, колкото можете.

Благоприятни дни – 15, 16, 19, 20

Бъдете внимателни –17, 18

Рак – Тази седмица ще възникнат объркване и препятствия, особено по отношение на вашите планове. Възможно е да се появят дилеми и то не от най-лесните, да бъдете изправени пред труден житейски избор. Ще бъдете много ефективни и практични. Но понякога страстта ви към съвършенството ви прави нетърпеливи и ви изпълва с гняв.Обръщайте повече внимание на партньора си. Ако продължите да бъдете безразлични, ще създадете непреодолима дистанция.

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни –14, 19, 20

Лъв – С инерцията и динамиката, които ви движат, изглежда, че можете да постигнете много. Важно и основно условие е да зададете правилния график и да планирате стъпките, които ще следвате по методичен и практичен начин. Постепенно ще достигнете желания връх. Проблемите, които са ви притеснявали, ще бъдат решени по възможно най-добрия начин. Можете да си прекарате добре тази седмица, защото планетите ще ви дадат положителна енергия и ще ви помогнат да бъдете динамични, пълни със здраве и оптимизъм.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15, 16

Дева – Ако има нещо, което трябва да премахнете от живота си, защото е вредно за вас, не се колебайте да го направите. Време е да вземете нещата в свои ръце. Трябва да действате, но го правете разумно. Уверете се обаче, че се справяте с нещата стабилно и гладко, за да не нарушите хармонията. Ако търсите партньор, продължавайте да търсите, упоритостта ви ще бъде възнаградена. Тази седмица е идеална за кратка почивка, която ще ви позволи да оцените ситуациите.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни –17, 18

Везни – Тази седмица се справете с всякакви проблеми с отношенията с деликатни действия. Не е нужно да влизате в спорове. Планетите ще дадат възможност да оправите всичко към по-добро. Би било най-добре тези дни да се концентрирате върху практичните неща в живота. Може да получите някои изгодни оферти; не забравяйте да ги оцените според истинските си нужди. По-добре е да разчитате само на себе си и на своя опит. Бъдете търпеливи и оптимисти, предстоящите промени ще ви задоволят и възнаградят.

Благоприятни дни – 15, 16

Бъдете внимателни –14, 19, 20

Скорпион – Ще има определени проблеми в областта на общуването - някои хора могат да ви дразнят дори без причина. Като цяло трябва да се пазите от негативни хора, места и събития, защото те ще ви „заразят“ със съмнение и униние. В прегръдките на партньора си ще намерите спокойното пристанище, от което се нуждаете, за да ободрите силите си.Тази седмица Юпитер и Уран се срещат в секстил. Много неща ще се променят. Може би не веднага, но сега нещата започват да се раздвижват. 

Благоприятни дни – 14, 17, 18

Бъдете внимателни –15, 16

Стрелец – Парадоксът на тази седмица за вас е, че ще почувствате огромна несигурност и безпокойство, въпреки факта, че развитието е положително. Вашата енергия и динамичен характер ще ви помогнат да се справите с някои от трудностите, които сякаш възникват на работното място. Прибързаните движения няма да ви помогнат, така че по-добре ги избягвайте. Бъдете търпеливи и ще успеете. Вселената ще внесе някои корекции в живота ви. Това ще бъдат приятни промени, които на пръв поглед може да не изглеждат така. 

Благоприятни дни – 15, 16, 19, 20

Бъдете внимателни –17, 18

Козирог – Дойде моментът да се раздвижат нещата. Последните ви опити най-накрая са успешни и вече ще можете да намерите начин да сбъднете мечтите си. Не правете никакви прибързани движения. Бавните и стабилни стъпки ще ви донесат най-добри резултати. Добре е да бъдете максимално отговорни, продуктивни и готови за работа и защита във всеки един момент. Шансовете за успех са невероятно високи, така че е гряхв такъв момент да оставите нещата на самотек. 

Благоприятни дни – 17, 18

Бъдете внимателни –14, 19, 20

Водолей – Няма причина да си разваляте доброто настроение. Меркурий и Слънцето ще ви осигурят много сили и оптимизъм тази седмица. Интелектуалните възможности ще нараснат. Може да получите зелена светлина за начинанията си. Има голяма вероятност да осъществите важно запознанство. Като цяло периодът е благоприятен за приключения, романтика, работа. Ако сте необвързани, трябва да направите нещо по въпроса сега, тъй като планетите ви благоприятстват и могат да ви донесат ново вълнение.

Благоприятни дни – 19, 20

Бъдете внимателни – 15, 16

Риби – Слънцето се премества във вашия знак и повечето планети образуват много положителни аспекти към вас. Това изглежда като истинска щастлива седмица! Каквото и да правите, каквото и да желаете, звездите ви обещават успех и изпълнение. Възможни са съдбовни срещи, внезапни промени. Важно е да не се страхувате от тази промяна. В любовния си живот трябва да правите ходове, които само ще подобрят взаимоотношенията ви. Разбийте леда сега, преди нещата да се влошат.

Благоприятни дни – 14

Бъдете внимателни –17, 18

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7502 0

Свързани новини

Водещи новини