Вслушвайте се в интуицията и бъдете добри и щедри

  • 01 февруари 2022 06:03

  • 3388
  • 0
Вслушвайте се в интуицията и бъдете добри и щедри
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 13:00ч на 2 февруари

Луната в този знак благоприятства създаването на приятелски отношения. Възниква желание да се споделят мисли, идеи, преживявания. Засилва се интереса към всичко ново, необичайно. Човек лесно се вдъхновява и ентусиазира. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Хората сега са по-чувствителни, но и по-нервни. Не се препоръчва да се товарите с отговорности и задачи.

Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Не вървете пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Луната преминава на празен ход от 13:02ч от 1 февруари до 13:01ч на 2 февруари – Това е време, в което можете само да довършвате започнатото, да вършите обичайната си работа или да почивате, ако има такава възможност. Не е подходящо да се започва нищо ново и важно. Избягвайте да купувате скъпи покупки, не сключвайте сделки, не подписвайте договори и въобще документи.

Лунен календар: продължава 29 лунен ден до 07:47ч

Новолуние в 07:47ч на 1 февруари и 1 лунен ден до 08:14ч

2 лунен ден от 08:14ч на 1 февруари до 08:49ч на 2 февруари

Хороскоп за февруари

Символ на деня е Рогът на изобилието. Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на своите възможности. Вслушайте се в природните ритми на 2-ри лунен ден, тъй като сега е особено важно да успеете да попаднете в „струята” на деня и да се понесете по вълните, за да живеете леко, радостно и свободно. Ако отдавна сте искали да промените нещо, сега е удачен момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Има само една малка подробност. Всичко, за което насърчава лунния ден трябва да стане извън времето на празния ход на Луната.

Не бива да допускате негативни емоции. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Може да се предприемат в семейството реформи. Всякакви новости, при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото предпочитайте веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Бизнес – Необходимо е повишаване на активната дейност. Добре съсредоточете всички сили в търсене на източник за финансиране на своя проект, уточняване на плановете, разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Този лунен ден е идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, нещо вълнуващо.

Подстригването подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. Ако се подстрижете в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Слънчев календар – 18 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, даване и получаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3388 0

Свързани новини

Водещи новини