Хороскоп за февруари

  • 31 януари 2022 09:30

  • 8567
  • 0
Хороскоп за февруари
© pixabay

Овен – Скъпи Овни, февруари ще бъде пълен с енергия за вас. Вашето ежедневие ще се характеризира с шум, турбуленция и динамика. Този месец е идеален за преследване на вашите цели. Всичко, което трябва да направите, е да съставите план за действие и да се придържате към него. Имате вътрешната сила да следвате своя собствен път и да преодолеете всяко препятствие, което го блокира. След средата на месеца темпото се забавя и вие ставате по-реалистични и практични, като се фокусирате върху финансовия си растеж. Не се страхувайте от промяната; знаете, че без нея няма еволюция.

Трябва да можете да разграничавате какво е добро от това, което не е добро за вас. Не се страхувайте, когато трябва да изберете най-доброто според вас. Трябва да играете правилно и да следвате правилата, за да сте в безопасност.

Планетата Марс ви прави нервни, неспокойни и разсеяни през февруари. Това от своя страна може да доведе до злополуки в дома или другаде. Възпалителните заболявания също могат да причинят проблеми. 

Този месец ще донесе емоционална нестабилност във вашите взаимоотношения. Ако сте във връзка, бъдете готови да се сблъскате с експлозивна фаза на емоции и страсти. Настроението ви ще бъде нестабилно и променящо се. Вашият съпруг/а има нужда от вас да проявите разбиране. Само силните, съществени връзки в живота ще оцелеят без катаклизми. Планирайте романтика в брака си, която ще укрепи връзката ви. 

Ако сте необвързани и търсите любов, вероятно ще срещнете човекът, който желаете. Животът ви ще бъде пълен с флирт и преследване. Позволете си да плувате в морето от страсти и чувства. Помнете, че съмненията и задръжките няма да ви донесат нищо.

 

Телец -  Скъпи Телци, през февруари ще се съсредоточите основно върху професионалните въпроси и едва към края на месеца ще имате възможността да се отпуснете и да изпълните някои свои специални желания. Вашият знак ви помага да балансирате личния и професионалния си живот. Вашата независимост е вашата силна страна, заедно с проявената инициативност, ще ви помогнат да постигнете определени цели. 

Благодарение на Марс, сега имате всичко необходимо, за да постигнете много професионални успехи! Меркурий също ще ви направи силни отвътре до средата на февруари, и ще изразявате мнението си уверено и убедително.

Вие знаете как да се наслаждавате на малките моменти на щастие в ежедневието. Благодарение на Венера знаете, че нещата не винаги могат да са перфектни, можете просто да се надсмивате над себе си. Тази небрежност ви стои добре, излъчвате увереност в справянето с предизвикателствата. Това ви носи много плюсови точки.

В края на месеца може да се появят проблеми с гърба. Едно погрешно движение и може да ви „захапе“. Затова дръжте гърба си затоплен, не вдигайте прекалено тежко и избягвайте течения, това ще ви спести лумбаго или проблем с междупрешленните дискове. В помощ ще са масажите или целенасочена лечебна гимнастика.

Този месец ще бъде динамичен и интензивен, ако сте женени или обвързани. Вероятно ще се сблъскате с проблеми, които се крият в дълбините на връзката ви. Ако съюзът ви е достатъчно силен, нищо и никой няма да може да му навреди. Настроението в семейството ви ще бъде напрегнато, но за щастие краят на месеца ще ви донесе мир и спокойствие. Ако сте необвързани, ще имате няколко шанса да създадете нова връзка, но във всеки случай трябва да сте активни и да се възползвате от шанса. Предстоят приятни изненади.

 

Близнаци – Скъпи Близнаци, през февруари в професионалният ви живот късметът ще бъде на ваша страна и ще ви даде увереността, от която се нуждаете, за да постигнете положителни резултати. Най-накрая ще успеете да разрешите проблеми, които ви безпокоят от доста време, най-вече благодарение на изключителните си комуникативни умения. Вече можете да убедите колегите си да подкрепят вас и вашите цели и идеи. 

Много интересни перспективи възникват във вашия професионален или бизнес живот. Социалните връзки и начинът, по който ги използвате, за да разкриете способностите си, ще бъдат ключът към вашия успех. Вие сте доста проницателни и това ще ви помогне да постигнете много неща. Смелите действия, както поетите рискове и стъпки скоро ще донесат положителни резултати. Бъдете независими и решителни и хората около вас ще трябва да се приспособят. Времето е подходящо за справяне с всички висящи правни или бюрократични въпроси. 

Не се увличайте от емоциите си. Не позволявате на досадните дребни неща да ви развалят настроението, по-важно е за вас да имате добри хора около себе си. И това определено ще бъде така, в края на краищата вие бързо завладявате симпатиите на другите с вашата щедра и обичлива природа. Така че се наслаждавайте максимално на личния си живот.

Ако сте необвързани, не бъдете пасивни, тъй като любовният ви живот ще се завърти положително и ще срещнете някой, който може да ви накара да забравите всичко. Може би бихте могли да погледнете по различен начин на някой, когото вече познавате. Понякога този, който търсим, вече е много близо до нас, но отнема време, докато осъзнаем неговата стойност.

 

Рак -  Скъпи Раци, февруари ще ви донесе смесени чувства и понякога липса на баланс, особено що се отнася до настроението ви. Ще бъдете изпълнени с динамизъм и увереност и всичко ще изглежда възможно. Лесно се придвижвате към целта си и е дошло времето да материализирате плановете си. Вече можете да задвижите нещата и да предприемете стъпки към успеха. Способността ви да общувате и да впечатлявате другите е вашето умение номер едно. Към края на месеца ще можете да уреждате всякакви правни, финансови или имуществени въпроси.

Можете да постигнете много с Марс през февруари. Винаги ще успеете да намерите точните думи, с които да убедите своя колега. Изпълнявате плановете си енергично и усилията ви ще са възнаградени. Можете да сте сигурни, че ще получите признание и похвала. Този месец обаче ще покажете лошо управление във вашите финанси. Ще трябва да управлявате някои неочаквани разходи по интелигентен начин.

Марс е вашият двигател на здравето. Ако времето ви съдейства, тогава излезте сред природата, правете разходки на чист въздух. Това стимулира кръвообращението и укрепва тялото, ума и душата. Разбира се, това е най-забавно да се прави с любим човек. Енергията на Водолея цари и през февруари, така че контрастните душове са идеални за укрепване на вените на краката ви.

Любовният ви живот ще се отрази положително. Ще имате шанса да подобрите отношенията си, да се почувствате по-добре и да разведрите настроението. Още в началото на месеца можете да очаквате изненада в любовта. Любовната планета Венера разпалва отново страстта. Там, където връзките са стабилни, вие и вашият партньор ще сте като току-що влюбени. 

За необвързаните също не би трябвало да е трудно да установят нови контакти. Флиртът и забавлението определено не са за пренебрегване. Вселената ще има впечатляващ, положителен ефект върху личния ви живот. Всичко, което трябва да направите, е да повярвате и да оставите чара си да привлече точния човек.

Хороскоп за януари 2022

 

Лъв -  Скъпи Лъвове, през февруари вашият чар, заедно с екипния ви дух, ще се отразят положително на работата ви. Ще можете да предприемете инициативи и действия, за да постигнете целите си. Успехът зависи от способността ви да управлявате няколко задачи едновременно. Вашият професионален живот е основният ви фокус този месец. Ще можете да си сътрудничите ефективно и да решавате проблеми, които пречат на растежа ви. Продължавайте да се фокусирате върху тях, тъй като те вече са ви забавили достатъчно. Вашата динамика и решителност ще ви дадат предимство пред вашите конкуренти.

Трябва да внимавате, защото сте склонни към преразход на бюджета си и да правите безполезни покупки. Пазете се от последствията от такова поведение. Бъдете ясни и целенасочени през месеца. Сатурн ви помага да видите нещата по-реалистично и по-практично, особено когато става въпрос за време или пари, необходими за даден проект. Това също се приема добре от околните - всеки с удоволствие предлага своята подкрепа.

 Очакват ви много красиви мигове през февруари, те са като балсам за вашата душа. Отървете се от стреса, правете само това, което наистина има значение. Може би винаги ще можете да се поглезите с ден, в който напълно да се изключите от външната суматоха. Отпуснете се с процедура за лице или тяло, или бавно приведете имунната си система във форма за пролетта в сауната.

Вие знаете как да се наслаждавате на малкото щастие в ежедневието: забавна вечер с приятели или пътуване със семейството. От това черпите необходимата сила, за да се справите с ежедневните си задачи. Ако сте необвързани, бъдете нащрек и обърнете внимание на заобикалящата ви среда; нещо много красиво и неочаквано предстои да се случи. Романтична среща или съществуващо приятелство може да еволюира до нещо различно.

 

Дева – Скъпи Деви, перспективите за кариера са особено ярки през този месец. Новолунието на 1 февруари се случва във вашия работен и здравен сектор. Това може да ви помогне да намерите нова работа, ако искате да промените старата, възможно е да получите дори предложение. Не е изключено и повишение.

Марс ви прави много по-самоуверени през февруари, имате добър усет какво можете и какво не. Венера е тази, която ви кара да се чувствате добре със себе си. Чувствате, че можете да постигнете повече с мир и спокойствие. Освен това балансът между работа и свободно време обикновено е правилен, което също допринася за доброто ви настроение.

През февруари е необходимо да се грижите по-добре за краката си. От 18-ти властва енергията на Риби. Това време е идеално за краката за билкова вана и масажи. Масажът на рефлексната зона на краката също стимулира вътрешните органи, което може да облекчи дискомфорта и да постигнете страхотна релаксация.

Вашият духовен живот е повлиян положително. Предстои ви да преразгледате социалния си живот и е вероятно да направите промени или да приемете нови, революционни идеи. Понякога обаче ще се обръщате към семейството и близките си за подкрепа. Ще трябва да се справите с въпроси, с които те не са съгласни.

Вашият основен фокус през месеца вероятно са партньорството и любовта. Любовта витае във въздуха, сега повече от всякога, ако сте във връзка. Романтиката надделява и балансира всички минали рани или чувства. Вие и вашият партньор ще изживеете няколко красиви, страстни моменти. Ако имате проблеми, няма защо да се притеснявате; ще успеете да ги решите по възможно най-добрия начин. Необвързаните могат да очакват романтична среща в края на месеца. Любовта ще ви намери, когато най-малко го очаквате – може би дори по време на пътуване или работа. 

Годишен хороскоп за 2022 година – това обещават звездите

Везни – Скъпи Везни, това ще бъде много балансиран месец за вас. Ще се съсредоточите едновременно както върху професионални, семейни въпроси, така и върху въпроси, свързани с вашето лично израстване. Слънцето до 18 февруари ще ви носи вътрешно спокойствие и баланс, което добавя хармония в живота ви. Ще бъдете по-ефективни и продуктивни, така че това е подходящ момент да популяризирате себе си и целите си. 

На работа ще положите много усилия, за да промените всички неща, които ви дразнят или разстройват. Опитайте се да работите организирано. Ако възникнат проблеми, ще трябва да ги решавате по бърз и ефективен начин. Правете компромиси, ако се налага и се научете да работите в екип. Скоро ще разберете колко полезно може да бъде това.

Този месец е идеален за общуване, срещи с приятели. На път сте да оправите нещата в отношенията си. Ще бъдете много динамични, комуникативни и убедителни. Ще завържете нови познанства и ще се отървете от някои вредни за вас стари такива. Предстоят приятни събития; управлявайте ги по интелигентен начин и ще постигнете целите си.

Марс е в квадратура спрямо вашия знак. Това може да доведе до чести пристъпи на главоболие през месеца. Чувствителността към светлина, шум и миризми, гадене и световъртеж са придружаващите симптоми на мигрена. В много случаи провокаторите са стрес, преумора и неправилно хранене.

Либидото ви ще нараства, което е чудесно за по-възрастните двойки или тези, които са от по-дълго време заедно, но само ако вашият интерес е насочен към любим човек. Ако имате връзка, постарайте се да обръщате повече внимание на партньора си, да прекарвате повече време заедно, да се грижите за неговите нужди и желания. През втората десетдневка може да се почувствате по-уязвими и понякога склонни към бързи реакции. Свободните представители на знака ще се почувстват привлечени от някого и ще се стремят да покажат най-доброто от себе си. Не е изключено да имат несподелена любов.

 

Скорпион – Скъпи Скорпиони, бъдете готови да се изправите пред месец развиващ се с бързи темпове и пълен с активност! В този период няма да се фокусирате върху лични амбиции и търсения. Сътрудничеството с другите и адаптивността ще ви помогнат да постигнете целите си. Възползвайте се максимално от ситуациите, пред които ще се изправите.

Сатурн обаче образува квадратура към знака ви през цялата година, поради което ще се сблъсквате със закъснения или препятствия. Но не трябва да си позволявате да бъдете объркани, да не се отказвате, защото тогава шансовете, които идват чрез Юпитер ще изчезнат. Отделeте известно време, за да преосмислите някои неща и да направите някои спокойни, рационални планове за бъдещето.

Ще получите интересни и примамливи предложения, но отделете време, за да обмислите нещата. Разгледайте всички факти, тъй като някои неща са скрити и могат да причинят проблеми в бъдеще.

Февруари ще ви донесе променливо и чувствително здраве, ще има подеми и спадове. Трябва да си обърнете повече внимание. Възможни са ангина, повишена умора, проблеми със стомаха и чести главоболия, които може да са свързани с напрежение и хипертония. По-често контролирайте кръвното налягане, избягвайте прекомерното физическо усилие. 

Чувствеността ще доминира в отношенията с вашия партньор този месец. Не се изключват конфликти и доверието трябва да надделее в брачния ви живот. По-възрастните членове на семейството ще бъдат източник на конфликти. В средата на февруари може да се развие извънредна ситуация в партньорството. Факт е, че вашият брачен партньор може да започне да се държи по непредвидими начини и ще ви стане по-трудно да контролирате ситуацията. През втората половина на месеца обаче може да се установи пълна хармония в партньорствата. 

Свободните Скорпиони няма да останат без вниманието на противоположния пол и също могат да се влюбят. Ако сте чужди на любовните вълнения, тогава може би ще бъдете увлечени от нещо друго.

Хороскоп за декември

Стрелец – Скъпи Стрелци, през февруари Слънцето ще бъде в третия ви дом, отговарящ за сектора на комуникацията. Следователно активността ви ще бъде до голяма степен свързана с движение, общуване, близки пътувания и информация. Времето е подходящо да правите планове, които ще се окажат плодотворни.

Ще имате голям брой задачи, които изискват незабавни решения. Ще сте склонни обаче бързо да превключвате от едно нещо към друго, като понякога оставяте нещата, които сте започнали, наполовина и не ги довеждате до логичния им край. Подобна непоследователност в поведението може да повлияе негативно на професионалните ви дейности. Втората половина на месеца е чудесно време за справяне с материални и финансови въпроси. Нивото на доходите ви може да се увеличи значително.

Вашият енергиен резерв се увеличава, ще станете физически по-издръжливи. Някои може да се почувстват изтощени и да имат нужда от промяна на темпото и почивка, но това ще бъде временно; скоро ще се възстановите и ще влезете отново в играта по обичайния си, динамичен начин.

Тези, които се страхуват от наднормено тегло обаче, трябва да се притесняват и да вземат подходящи мерки. Факт е, че тези дни апетитът ви може да се увеличи и вие сами няма да забележите как ще добавите няколко килограма повече. Вътрешният баланс изисква много усилия, както много добре знаете, и това е подходящ момент да го постигнете.

През 1-ва и 2-ра десетдневка на февруари влюбените Стрелци са склонни да действат импулсивно и непоследователно, може и да не са винаги искрени с близките си. През 3-та десетдневка на месеца тяхното поведение ще стане по-благоразумно. Възможно е придобитият опит да добави мъдрост, предпазливост и да ги накара да оценят истинските чувства.

Месецът е подходящ за активно общуване. Хороскопът за февруари обещава много контакти и запознанства за Стрелец, не само лични, но и виртуални. Любовният ви живот е балансиран и връзката ви се възползва от положителната енергия на звездите.

 

Козирог – Скъпи Козирози, февруари има шанс да бъде успешен за мнозина. Този месец ще ви помогне да балансирате своята независимост. Времето е подходящо за нови начала и ново сътрудничество, така че не се колебайте да опитате. Това е идеално време, ако искате да отблокирате проблеми и ситуации, които са в застой.

Първата половина на месеца ще се окаже добра за Козирозите, които са свикнали да действат самостоятелно. Най-успешната посока на прилагане на усилията може да бъде търсенето на хора, които са ви полезни и укрепването на връзките с тях. Може да се наложи да направите услуга на някого и да се задълбочите в делата на други хора. Не отказвайте на тези, които се обръщат към вас с молби за помощ. Скоро тези хора също ще ви бъдат полезни и ще ви помагат, когато имате нужда. 

През февруари вероятно ще възникнат неочаквани възможности, които ще ви помогнат да напреднете. Ще се усеща засилване на духа на предприемачески авантюризъм, готовност за поемане на рискове в името на успеха. Звездите ще са готови да ви подкрепят в смелите ви начинания.

Този месец инстинктите ви ще бъдат силни и неведнъж ще ви спасяват от неприятности и проблеми. След средата на месеца обаче трябва да сте по-предпазливи и сдържани. Планетите ще ви докарат леко объркване, така че контролирайте това, което казвате и не се замесвайте в ситуации, които не ви касаят пряко.

Ще бъдете в стабилно здраве като цяло през по-голямата част от месеца. Единственото важно нещо е да избягвате студеното и влажно време, защото можете да настинете. Бъдете умерени във всичко и отделяйте достатъчно времето за почивка.

Ще се чувствате изключително удобно в собствената ви кожа и ще придобиете ново самочувствие, което ще се отрази на външния вид. Ще бъдете доста привлекателни и това няма как да остане незабелязано от хората, които срещате. Това ще ви помогне да създадете нови познанства. Романс може да възникне на работното ви място или на места, които посещавате по-често, или в района, където живеете.

 

Водолей – Скъпи Водолеи, това ще бъде месец на упорита работа и строго планиране. Правете плановете си въз основа на вашата преценка и инстинкти. Имате увереност и силна воля, които ще ви помогнат да отстоявате позицията си без външна помощ. На работа ще ви бъде дадена възможност да изразите себе си и да се справите успешно с всяка дадена задача. Ще имате големи отговорности. Трябва да се обърне специално внимание на недовършените проекти. Някои объркващи събития може най-накрая да започнат да придобиват смисъл. Посветете този месец на планиране и обобщаване на досегашните резултати. Поставете правилно приоритетите и целите си. Мнозина ще имат възможност да увеличат доходите си. 

Меркурий ще тръгне директно след 4 февруари и ще можете по-лесно да се справяте с препятствията, създадени от обстоятелства извън вашия контрол, както и да предотвратите заговори на хора зад гърба ви. Тези, които се борят с конкуренция, имат шансове да вземат преднина пред тях.

Ако нямате много движение и избягвате физически дейности, ще сте податливи на болки в гърба и колебания на кръвното налягане.

В личния ви живот нещата вървят чудесно и хармонично. Семейство, приятели и партньори стоят до вас, вие сте обичани и ценени. Усеща се положителна енергия и февруари е месец на любов за вас, през който ще останете максимално отдадени на партньора си. Ще бъдете очарователни и блестящи и това ще привлече още повече внимание. Ако сте необвързани, възползвайте се максимално от предстоящия месец; играйте играта в правилната посока, ако искате да разширите хоризонтите си и да намерите трайна, смислена връзка.

Пълнолунието на 16 февруари е във вашия партньорски сектор. В този момент може да задълбочите ангажимента си с някого. Това може да означава всичко, от изключително запознанство до сгодяване или дори брак. Юпитер и Уран са в прекрасна връзка на 18 февруари, поради което могат да пуснат някои прекрасни благословии в скута ви.

Хороскоп за ноември

Риби – Скъпи Риби, през февруари веригите се късат и поемате властта над собствената си съдба. През този месец някои проекти ви мобилизират. Не се колебаете да предприемете инициативи, които могат да отворят нова посока и правите всичко възможно, за да постигнете това, което ви вдъхновява. Заложете и на добрата способност да влияете на другите, за да получите подкрепата, която очаквате за постигане на целите си. Решени да получите това, което искате, не ви липсват сила и ентусиазъм, за да направите добро впечатление. Изведнъж откривате своя боен дух и стоманен морал.

Каквото и да се случи, февруари тази година е вашият шанс да изпълните мечтите си и да видите как духът ви се издига. Юпитер благоприятства вашето лично израстване и никога не пропускате възможност. Вашата основна цел този месец е да бъдете нащрек и да отворите нов път, според вашите нужди. Също така разчитайте на Марс да ви зареди с енергия и да ви дари с харизма, която ви позволява да мотивирате и да накарате другите да искат да се присъединят към вас. 

Съществуващите космически енергии стимулират вашите инициативи. Ще се съсредоточите главно върху вътрешния си баланс и върху финансовите въпроси. До средата на месеца ежедневието ви ще има неистово темпо; по-късно обаче ритъмът ще се забави и ще стане по-спокоен. Работете по плановете си, но предприемете само толкова, с колкото можете да се справите. Доходите ви са на път да нараснат, но ще трябва да положите малко усилия в това. Вселената сама няма да направи всичко вместо вас.

Вашият любовен живот е в търсене на истината. Трябва да изясните фактите в живота си. Разглезеното поведение ще доведе до проблеми и дистанция във връзката ви. Свободните и необвързани представители на знака, ще бъдете очарователни и неустоими, далеч от задръжките и в търсене на незабравими моменти.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8567 0

Свързани новини

Водещи новини