Мистичен ден, в който могат да се случат много интересни неща

  • 30 януари 2022 06:00

  • 3817
  • 0
Мистичен ден, в който могат да се случат много интересни неща
© Pixabay

Луната е в знак Козирог до 11:44ч на 31 януари

Луната се намира в дома на Сатурн - бога на времето, търпението, строгостта и изпитанията. Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Ключовите думи са умереност, точност, порядък и акуратност. В дните, когато Луната се намира в този знак всичко е подчинено на дълга и отговорността. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за по-удачно време. Хората стават по-практични и рационални. Подходящо за рутинна работа. Може да има задръжки и препятствие в делата.

Уязвими са костната система, гръбначния стълб и долните крайници. Отложете визитата си при зъболекар. Неблагоприятно е да се обръщате към знахари и чакръкчии за наместване на прешлени и кости, лекуване на гръбначния стълб. Добре се поддава лечението на гастрит и язва.

Лунен календар: 28 лунен ден от 06:32ч на 30 януари до 07:29ч на 31 януари

28-ят лунен ден е денят на яркото слънце. Днес е възможно да се осмислят различни духовни истини, да се издигнете до нови нива на вяра. Това е просто прекрасен ден, най-светлият и най- хармоничен от всички, подем на духовно равнище. Всичко, насочено към духовно търсене през този период, ще завърши успешно, защото самите Висши сили благославят такива дела. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите.

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес започва да се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Седмичен хороскоп от 24 до 30 януари

Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас. Характерът им ще зависи от това как сте прекарали предишните лунни дни. Отредено ще е на праведника - благо, на грешника - възмездие. В този ден можете да оцените себе си по получените плодове. Ако ви споходят неприятни събития, това ще е резултат от негативните ви действия през изминалия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде - както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават социални проблеми.

Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и лошите думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно. Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

Днес е ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. Ако през лунния месец сте помагали на хората, подкрепяли сте ги, изслушвали сте ги, то сега ще бъдете добре възнаградени. Може да е материално или нематериално. Всеки получава това, което е заслужил. Избягвайте да злоупотребявате с доверието на околните и не се налагайте над тях.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Хубаво е да приготвите вкусна храна, да поканите гости, да проявите щедрост в постъпките си, да направите подарък. Болестите започнали в този ден не са опасни.

Диета – Подходящо за гладуване, за изчистване на организма. Може да използвате прясно изцедени сокове. Месото е добре да се избягва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна.

Секс – На прелюдията е необходимо да се отдели повече внимание, отколкото на самия секс. А той трябва да е с мярка и да не е механично изпълнение, а да се основава на чувства.

Подстрижка – Не е подходящо за подстригване. Тя може да снижи вашата активност.

Слънчев календар – 16 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. 16 слънчев ден отрича всякакъв хаос и безредие. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Препоръчва се да подреждате и да чистите. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3817 0

Водещи новини