Енергията на деня подтиква към радост, веселие и добро настроение

  • 26 януари 2022 06:00

  • 2134
  • 0
Енергията на деня подтиква към радост, веселие и добро настроение
© pixabay

Луната e в знак Скорпион до 09:36ч на 27 януари

Енергията в тези дни действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяка проява на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас.

Време, в което се проявяват силни страсти и желания. Човек е по-активен отколкото в другите периоди, проявява агресивност, критичност, нетърпимост, капризност, повишена чувствителност към обида. Не трябва да се вземат прибързани решения. Силно нараства сексуалното желание. Често се появява чувство на ревност през този период. 

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Лунен календар: 24 лунен ден от 01:35ч на 26 януари до 02:51ч на 27 януари

Енергийно силен и активен ден, свързан с пробуждането на силите на природата. Прилив на положителна енергия, която подтиква към радост и веселие, създава празнично настроение. Духът трябва да се запази бодър и в никакъв случай да не се оказва натиск върху ситуациите. 

По отношение на бизнеса е добре да се даде възможност да се завършат започнатите проекти. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване.

Време за творчески и нестандартни решения. Бъдете благодарни за всичко. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно делата ви. Благоприятен ден за енергийно интензивни и трудни дела, които изискват тежък умствен или физически труд.

Излишната енергия трябва да се изразходи чрез секс или физически упражнения, без да се стига до физическа умора. Ако принадлежите към пасивните хора или в момента имате нужда от пасивност, тогава можете да посветите този лунен ден на сън или почивка. Благоприятно време, което да се прекара в малка компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация.

Денят се счита за физиологически тежък. Ден за укрепване на физическото и духовното здраве. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна, да се злоупотребява с алкохол. 

Денят благоприятства заниманията с любов, но при Луна в Скорпион половите органи са уязвими, затова трябва да се внимава. Общуването с противоположния пол носи прекрасни усещания. Добрият секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания и има целебна сила.  Денят е благоприятен за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.

Подстригването или подравняването на косата носят само полза. Ще придобиете допълнителна енергия, която ще ви е необходима в следващите няколко дни.

Сънищата, които сънувате дават указание за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.

Слънчев календар – 12 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – В този ден получаваме толкова, колкото сме заслужили. Покажете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Добре е да обърнете повече внимание на близките си и да им окажете помощ. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за помирение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2134 0

Водещи новини