Денят Учител - много труден ден, изискващ огромна дисциплина

  • 25 януари 2022 06:59

  • 3156
  • 0
Денят Учител - много труден ден, изискващ огромна дисциплина
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Денят Учител - много труден ден, изискващ огромна дисциплина

Луната e в знак Скорпион от 05:58ч на 25 януари до 09:36ч на 27 януари

Седмичен хороскоп от 24 до 30 януари

Когато Луната е в този знак, хората стават податливи на мимолетни преживявания, проявяват склонност към отмятане и сръдни. Време, в което се проявяват силни страсти и желания. Човек е по-активен отколкото в другите периоди, проявява агресивност, критичност, нетърпимост, капризност, повишена чувствителност към обида. Не трябва да се вземат прибързани решения. Силно нараства сексуалното желание. Често се появява чувство на ревност през този период.

Енергията в тези дни действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Всяка проява на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Лунен календар: 23 лунен ден от 00:23ч на 25 януари до 01:35ч на 26 януари

Символ на деня е крокодила, от който трябва да се поучим на хладнокръвие и спокойствие. Емоционално нестабилен ден. Неудържимата агресия е трудна за контролиране. Това е стресиращ период, когато посоката на вибрациите на Луната отново се променя.

Денят Учител - това е много труден ден, изискващ от ученика огромна дисциплина и безкористност. Опасността се заключава в преценката на възможностите си да види критичните ситуации. Необходимо е да се предпазите от сблъсъци с яростна тълпа, да не се поддавате на провокации, изкушението за отмъщение.

Този ден е символ на саможертвата, покаянието, разбирането и опрощението. Основната помощ, която можем да окажем на светлите сили в този лунен ден, е твърдостта в отстояването на избрания път на космическата любов.

Опасно е да се поддавате на гнева, на лакомията и алчността. Този ден трябва да бъде период на пост и въздържание, предпазливост и точност, придобиване на сили и възможности за изцеление. Денят е много травмоопасен, трябва да защитите гръбнака си.

Не водете заседнал начин на живот. Да има повече движение.

Не се подлагайте на хирургични операции (освен животоспасяващи).

Сексуалната енергия на този ден подкопава здравето.

Ден на съблазни, преследване, нападения, нарастване на престъпността. Тълпата е изключително опасна. Необходимо е, ако имате такава възможност да не напускате дома си без крайна необходимост. Ако се налага да отивате на работа, бъдете крайно предпазливи. Не предизвиквайте никого и се старайте да не се поддавате на провокации.

Това е денят на защита на къщата, в който е необходимо да се почисти и поръси със светена вода, пречистване аурата на стаите на дома чрез огън на запалена свещ (по посока на часовниковата стрелка от входната врата обикаляте стените и по ъглите), опушване на помещения с тамян или благовония. Със запалената свещ може да се правят кръстове във въздуха, да се чете молитвата „Отче наш”.

За бизнеса не е добър ден. По-добре да се почива и да не се предприема нищо важно. Новите контакти и сделки са изключително неуспешни и преговорите могат значително да задълбочат всяка ситуация.

Сънищата трябва да се тълкуват на обратно.

Слънчев календар – 11 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Препоръчва се всичко да се прави с лекота, бързина. Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо. Важно е да се отреагирва веднага на променящите се ситуации. Хубаво е да се приведе дома в ред, да се приемат гости. Благоприятно е да се съберете с приятели от детството си. Денят е добър за пътуване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3156 0

Водещи новини