Денят е много положителен и продуктивен

  • 22 януари 2022 06:13

  • 3635
  • 0
Денят е много положителен и продуктивен
© Pixabay (архив)

Луната e в знак Дева до 00:04ч на 23 януари.

В дните на Дева хората проявяват повече практичност, разумност, склонност към ред и педантичност. Подходящо време за рутинна и монотонна работа. Добро време за основно почистване на дома. Предимство има конкретният и прагматичен подход. Много повече внимание се обръща на малките неща. Това е най-доброто време да си спомните задълженията си, да подредите нещата. Благоприятно време за хората, които се занимават с търговия, медицински работници, педагози.

Най-голяма тежест притежават сега думата, информацията, рационалността. Зачестяват споровете с близките поради дребни намеци и повече критики. Зад подробностите обикновено не се вижда цялото. Прекомерните изисквания към обслужването водят до скандали с продавачи, сервитьори, таксиметрови шофьори.

Седмичен хороскоп от 17 до 23 януари

На здравословните проблеми също трябва да се обърне по-голямо внимание. Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета.

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 22:05ч

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размишления, в който можете да вземете важни решения. В 20-ия лунен ден трябва да погледнете на живота си от високо. Започвате да осъзнавате, кога сте постъпили неправилно и какви стъпки са ви донесли огромни ползи. Вашата основна задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също така всичко наоколо е тясно свързано с невидими нишки.

Денят е много положителен и продуктивен. Всички действия трябва да са внимателно обмислени. Правете това, което обстоятелствата изискват. Следете за своите мисли, думи и постъпки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов или признание за вина. Няма значение. Главното е да сте искрени.

Добър период за възстановяване на семейната хармония. Разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят, но сцена на ревност и неразбирателство могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Всички започнали разногласия в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Годишен хороскоп за 2022 година – това обещават звездите

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако в двадесетия лунен ден осъществите ново запознанство, общуването ви може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно новият познат да стане най-добрият ви приятел.

Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Тъй като Луната сега намалява, всичко в природата става по-бавно и по-малко активно. Това важи за човешкото поведение. Процесите в организма не се извършват толкова бързо, колкото през първата половина на лунния месец. На физиологично ниво става изчистването му. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден от 22:05ч на 22 януари до 23:13ч на 23 януари

Слънчев календар – 8 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – днес можем да получим Божията благодат. Този ден е като „бял лист”, в който започваме да пишем близкото си бъдеще. Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3635 0

Свързани новини

Водещи новини