Денят е като наше огледало

  • 20 януари 2022 06:07

  • 2846
  • 0
Денят е като наше огледало
©

Слънцето преминава в знак Водолей. 

Луната e в знак Лъв до 16:03ч на 20 януари

Луната в Лъв способства за приповдигнато и добро настроение. Хората стават по-решителни и самоуверени. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Луната допринася за осъществяването на амбициозни планове, но ще създаде подвеждащо впечатление, че силата ви е достатъчна за всичко. Човек в този момент е податлив към ласкателство и е невнимателен при подписване на документи. Засилва се самочувствието. 

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Луната е на празен ход от 10:17ч до 16:03ч. Нищо важно да не се предприема и купува.

В 16:03ч Луната влиза в знак Дева, където ще остане до 00:04ч на 23 януари.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 19:51ч 

Днешният ден служи като наше огледало. Днес околният свят отразява това, което е вътре в нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност, постъпки, мисли. Ако някой ви каже нещо неприятно, не се обиждайте. Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри, къде да направите корекция. Ако чуете благодарност днес, похвалят ви за нещо, това означава, че обичате света и хората около вас. В този лунен ден нищо не става случайно. Обръщайте внимание на всяко малко нещо.

Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията на деня, ще срещнете препятствия и неприятности. Мислите трябва да се контролират и да не допускате отрицателните. Има опасност лесно да се изпадне под чуждо влияние, затова ограничете контактите. 

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Опасни са сега силните аромати. Препоръчва се да се избягва храна от животински произход. Добре е да се гладува, за да се обнови енергията, да се намали съдържанието на отрови в организма и да се укрепят духовните сили. Добре е да се избягва много сладко. 

Може да е тежък период за семейните отношения. Някои хора в този ден могат да изпаднат в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.  

Подстрижката активизира вашата енергетика, засилва вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора в живота ви. Дори да нямате намерение да се подстригвате, добре е малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Следва 19 лунен ден от 19:51ч на 20 януари до 20:58ч  на 21 януари

Слънчев календар – 6 слънчев ден (от изгрев до изгрев) – Денят е посветен на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на друг човек. Хубаво е да се установяват връзки между хората, да си помагат взаимно. Заемете се с укрепване на връзките с близките ви хора. Старайте се да направите нещо приятно за тях. Отделете непременно време на своите деца. Ако зарадвате дете в този ден, целия месец ще намирате щастие.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2846 0

Свързани новини

Водещи новини