Очаквайте неочакваното, а тайното може да стане явно

  • 16 януари 2022 06:03

  • 3997
  • 0
Очаквайте неочакваното, а тайното може да стане явно
© pixabay

Хармоничният аспект на Луната с Уран ще влияе върху нестандартното мислене. Денят ще бъде интересен и вълнуващ за всички, които обичат приключенията и сюрпризите. Мнозина ще изпитват приятна вътрешна възбуда, ще им се иска да изразят своята индивидуалност и независимост. Стремеж към свобода. Могат да се появят добри оригинални идеи. Днес имате шанс да се отървете конструктивно от натрупаното напрежение - да кажете на другите всичко, което не сте посмели да им кажете досега, или да направите нещо, за което в миналото ви е липсвала решителност.

Луната e в знак Рак до 06:04ч на 18 януари

Настроението става променливо и нестабилно. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и лесно раними. Нашите преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Силата, която доминира в този период, често потиска самочувствието и води до безпокойство. Не е най-доброто време за вземане на решения и необмислени действия. 

Нужна ни е комфортна обстановка. Сега е най-доброто време да създадем уют у дома. Подходящо време, което трябва да отделим за занимания със семейството, дома и за грижи за близките хора. 

Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че в тези дни трябва да бъдете изключително внимателни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 15:42ч 

Това е най-мощният ден на лунния месец. Най-подходящият за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание.

Възможно е да използвате енергията на Луната в свой собствен интерес. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. 

Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако целта и усилията са били насочена към това. Всяка физическа работа е полезна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, които днес може да ви нападнат. В този лунен ден музиката действа особено благотворно върху състоянието на душата. 

Добре е да се отложат важните дела и покупки

Следва 15 лунен ден от 15:42ч на 16 януари до 16:38ч на 17 януари

Средата на лунния месец. Всички положителни и отрицателни качества у човека се увеличават значително. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Това е ден на борба за справедливост,  за прояви на смирение, търпение.

Всичко тайно може да стане явно. В 15 лунен ден човек много лесно се поддава на различни съблазни. Да се избягват шумните компании и места, където има струпване на много хора. 

Здраве - Добър ден за начало на диета. Добре е да се ограничи храната – гладуването в този ден положително влияе върху мислите. Не се препоръчва да се яде месо и гъби, тъй като вероятността от отравяне е висока. Здравето сега изисква особено внимание, особено при хората, които имат хронични заболявания (захарен диабет, болести на сърцето). Обърнете внимание на панкреаса, диафрагмата, черния дроб. Всяко заболяване, което започва в 15-ия ден, може да доведе до сериозни усложнения. Не се занимавайте със самолечение. Този период се характеризира с емоционална нестабилност. Да се уравновеси психическото състояние и да се съсредоточите върху енергията си ще помогнат различни медитативни практики, занимания с йога.

Романтичните срещи е добре да се отложат за друго време.  

Подстригване - Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето и лошо самочувствие, да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Слънчев календар – 2 слънчев ден (от изгрев до изгрев) - Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Различавайте доброто от злото. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци. Дайте на всеки правото на избор да прецени сам от какво се нуждае. Подходящо време за четене на молитви.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3997 0

Свързани новини

Водещи новини