Добре е да се отложат важните дела и покупки

  • 15 януари 2022 06:15

  • 3497
  • 0
Добре е да се отложат важните дела и покупки
© pixabay

Луната е на празен ход почти целия ден (от 04:23ч до 18:12ч). Не се препоръчва да започвате нищо важно. 

Луната e в знак Близнаци до 18:12ч на 15 януари

Хората са склонни към лекомислие, недообмислени изказвания, бързи решения, излишна бъбривост. Лесно се изпуска това, което не е за казване. Рутинната работа е противна. Засилва се интереса към новото. Енергията се разпилява в безгрижно любопитство, безполезни усилия, в „нищонеправене”, свободно развлечение. 

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

В 18:12ч Луната преминава в знак Рак. 

Лунен календар: продължава 13 лунен ден до 14:54ч 

Може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. 13 лунния ден е предназначен за отработване на грешките. Не се ядосвайте за нищо. Всичко, което се случва с нас, сме го заслужили. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, какво точно сме направили "погрешно" и ако е възможно, да го поправим. 

Може да се върнат някои стари проблеми, които не са решени по-рано

Следва 14 лунен ден от 14:54ч на 15 януари до 15:42ч на 16 януари

Това е най-мощният ден на лунния месец. Въпреки, че този лунен ден е най-подходящият за начало на важни дела, поради празния ход на Луната не се препоръчва. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. 

Атмосферата е много наситена. Възможно е да използвате енергията на Луната в свой собствен интерес. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. На този ден Самият Създател помага във всичко.

Можете да се занимавате с битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт. Добре би било енергийно да почистите къщата и пространството си.

Този лунен ден носи понякога със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. 

Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. 

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места. 

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден иначе ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние. 

Слънчев календар – 1 слънчев ден (от изгрев до изгрев) - Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3497 0

Свързани новини

Водещи новини