Може да се върнат някои стари проблеми, които не са решени по-рано

  • 14 януари 2022 06:00

  • 2785
  • 0
Може да се върнат някои стари проблеми, които не са решени по-рано
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната e в знак Близнаци до 18:12ч на 15 януари

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Емоциите са по-повърхностни. Енергията се разпилява в безгрижно любопитство, безполезни усилия, в „нищонеправене”, за свободно развлечение. Хората сега са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения, твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много е важно да има самоконтрол. 

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 14:13ч 

Обикновено преминава мирно и спокойно. Изисква се определена концентрация. Могат да се случат спонтанни и непредсказуеми неща. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Проявата на любов и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. 

Изисква се определена концентрация. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Следва 13 лунен ден от 14:13ч на 14 януари

Той се явява продължение на предишния 12 лунен ден. Този ден е доста мистичен и мистериозен, човек може да разбере неизвестното. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите много от тях. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот. 

Може да се върнат някои стари проблеми, които не сте решили по-рано. Не отлагайте за по-късно това, което можете да направите сега. 13 лунния ден е предназначен за отработване на грешките. Не се ядосвайте на света, на хората. Всичко, което се случва с нас, сме го заслужили. Затова, вместо да негодуваме и да се възмущаваме е по-добре да се замислим за това, какво точно сме направили "погрешно" и ако е възможно, да го поправим. 

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен, най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. Липсата на сексуално желание в 13 лунен ден или усещане за умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си. 

Слънчев календар – 30 слънчев ден (от изгрев до изгрев) - Не се препоръчва активна работа. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Не е благоприятно за многобройни контакти, за празни приказки и безцелно прекарване на времето.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2785 0

Водещи новини