Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви в нищо

  • 10 януари 2022 06:00

  • 10021
  • 0
Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви в нищо
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната e в знак Овен до 16:48ч на 10 януари

В дните на Овена се усеща емоционално напрежение, действията са импулсивни, лесно възниква конфликтност. Старайте се да контролирате емоциите и да не изяснявате отношенията. Компромиси трудно се постигат. Действията стават по-резки. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени.

Старайте се да не се претоварвате физически повече от необходимото. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Може да се появи главоболие. Не се препоръчват хирургически намеси в областта на главата, мозъка, очите, зъбите. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

От 09:24ч до 16:48ч Луната е на празен ход и нищо важно не се препоръчва да се предприема. 

В 16:48ч Луната преминава в знак Телец. 

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 12:24ч на 10 януари

Ден, в който могат да настъпят непредвидени събития и промени. Настроението може да е променливо поради вътрешна трансформация. Общуването да се сведе до минимум - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Най-добре е да не предприемате нищо. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате, за да не си навлечете неприятности.

Следва 9 лунен ден от 12:24ч на 10 януари до 12:46ч на 11 януари

Труден ден. Първият критичен ден от лунния цикъл. Време на енергиен обрат. Символи на този ден са Млечният път, също Дървото на живота. 

Не се учудвайте, ако ви се струва, че не ви върви в нищо. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем. 

Днес лесно могат да ви урочасат лоши очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Използвайте техники за защита. Необходимо е да се използва този ден за дълбока групова медитация, могат да се получат съкровени знания. Добър ден за самоусъвършенстване. 

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Изчистващата баня ще е само от полза. Всякакви очистителни процедури в този период са добре дошли. Добре е да предприемете очистване на помещенията и тялото - физически и ментално. Въздържайте се от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна.

В отношенията лесно могат да се породят конфликти. Денят не е подходящ за първа среща. На запознанства възникнали в този лунен ден също не трябва да се обръща внимание. Голяма е вероятността да срещнете любовта-илюзия, която няма да донесе нищо добро. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения.

Слънчев календар – 26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата.

Астро-аспекти:

Луната квадратура Плутон (преди обяд)

Луната секстил Юпитер (късно вечерта)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10021 0

Водещи новини