Ден за вътрешно преображение

  • 09 януари 2022 06:51

  • 3724
  • 0
Ден за вътрешно преображение
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната e в знак Овен до 16:48ч на 10 януари

В дните на Овена се усеща емоционално напрежение, действията са импулсивни, лесно възниква конфликтност. Старайте се да контролирате емоциите и да не изяснявате отношенията. Компромиси трудно се постигат. Действията стават по-резки. Липсва търпение. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени.

В този ден думите имат голяма сила, затова говорете само добри неща

Старайте се да не се претоварвате физически повече от необходимото. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. Може да се появи главоболие. Не се препоръчват хирургически намеси в областта на главата, мозъка, очите, зъбите. Очите да не се напрягат и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 12:03ч на 9 януари

Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, в уединение. Днес става енергийно преструктуриране на тялото и е много опасно да се говорят лъжи, клевети и да имате лоши мисли. Може да ви провокират да говорите, но внимавайте какво ще кажете и не произнасяйте лоши и неприлични думи.

Следва 8 лунен ден от 12:03ч на 9 януари до 12:24ч на 10 януари

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Може да възродите старите проекти, но могат да възникнат и нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност. На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да е променливо, защото денят е проектиран да се отървем от страховете, съмненията, негативните чувства. Метафорично „изгаряме” отвътре.

По-добре е да отложите финансови операции. Общуването да се сведе до минимум - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти.

Това е чудесно време за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да не предприемате нищо. Дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате, за да не си навлечете неприятности.

Не се препоръчва подстригване в рамките на осми лунен ден.

Слънчев календар – 25 слънчев ден – Денят е подходящ за даване и получаване на прошка. Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Благоприятно е за семейни събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3724 0

Свързани новини

Водещи новини