В този ден думите имат голяма сила, затова говорете само добри неща

  • 08 януари 2022 05:59

  • 4977
  • 0
В този ден думите имат голяма сила, затова говорете само добри неща
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната e в знак Овен от 07:27ч на 8 януари до 16:48ч на 10 януари.

Луната в знак Овен психологически "добавя масло към огъня". Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат в този момент с нова сила, създава се напрежение. Хората се настройват за борба, противодействие, съперничество. Могат да разпалят ненужни конфликти и спорове. Да се засили самоконтрола, чувството за хумор и самоиронията. Избягвайте да се самонавивате. Не трябва да се възгордявате. Смело вземайте решения.

Уязвима е главата и мозъка. Зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Да се избягват и физическите натоварвания. Очите да не се напрягат също и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Максимум търпение и спокойствие

Лунен календар: 7 лунен ден от 11:42ч на 8 януари до 12:03ч на 9 януари

Доста сложно време. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но не бива да се поддавате.

Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива, откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни за всичко, което казвате, защото ще бъде реализирано. На всяка цена избягвайте да се стига до конфликт и да изричате гневни думи. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. Всички добри желания също могат да се сбъднат. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Фразите носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има музика като фон. Сега тя засилва очароващото въздействие.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго- информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Слънчев календар – 24 слънчев ден – Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да не влизате в конфронтация. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие грубо и невъзпитано. Старайте се около вас да има много светлина, избягвайте тъмните места и помещения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4977 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини