Ден, в който трябва да се наслаждавате на моментите от живота

  • 07 януари 2022 06:04

  • 2889
  • 0
Ден, в който трябва да се наслаждавате на моментите от живота
© Pixabay

Луната e в знак Риби до 07:27ч на 8 януари

Периодът е подходящ за благотворителна дейност, за творчески занимания. Повишени са интуицията, сантименталността и мечтателността. Неподходящо е за всички дела, които изискват точност и внимание, за изчисления. Може да се използват духовни практики, медитации.

Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Отдайте времето си на семейни ангажименти. Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате приятно и за романтични срещи.

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Уязвими са ходилата и пръстите на краката. В тази област може да провеждате лечебни процедури, но не е подходящо за никакви операции. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече.

Лунен календар: 6 лунен ден от 11:19ч на 7 януари до 11:42ч на 8 януари

Денят е спокоен и мирен. Препоръчва се пасивност. Ден за любов, смирение и прошка. През този ден не трябва да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, от себе си или другите. Всичко трябва да се приема такова, каквото е. Могат внезапно да бъдат намерени тези вещи, които са били изгубени или откраднати.

Добре е да се посвети денят на самоусъвършенстване. Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела, а как именно ще решите сами. Повече време да се отдели за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува”. Ден на повишена интуиция, прозрения и получаване на пророчества. Всички действия, които не са насочени към разрушения и нарушение на космическият баланс, са благоприятни.

Благоприятен ден е за умствени, интелектуални и духовни занимания. Не е подходящ за всичко, което е заплетено, както и за дела, които ще изискват много време за осъществяване. В 6-ти лунен ден постъпва много различна информация, затова е нужно да се отнасяте към нея предпазливо, за да определите къде е истината и къде лъжата.

Ден на изкушенията и съблазните

Самочувствието ви ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако ви е тъжно на душата, ще започнат да ви измъчват хронични недъзи. Ако съумеете да се отпуснете - нищо няма да ви боли. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от простуда, от крещене.

Днес не давайте на никого своите вещи, нито пари на заем. С това ще нарушите своя покой, успех и благополучие.

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете внимателни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната енергия на Луната и могат да се сбъднат в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат задължителни за изпълнение.

В този лунен ден сексът укрепва здравето. Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Подходящо е за традиционен секс и класическата поза.

Слънчев календар – 23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания.

Астро-аспекти

Луна квадратура Марс (08:00-10:00ч)

Луна секстил Венера ( 12:00-14:00ч)

Луна съвпад Нептун (13:40-15:40ч)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2889 0

Свързани новини

Водещи новини