Ден, в който ясно може да се почувства предопределението на съдбата

  • 06 януари 2022 06:25

  • 3625
  • 0
Ден, в който ясно може да се  почувства предопределението на съдбата
©

Луната e в знак Риби от 02:18ч на 6 януари до 07:27ч на 8 януари

В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Доверете се на интуицията си. Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Отдайте времето си на семейни ангажименти.

Добре е да обърнете повече внимание на хората, които обичате, да ги изненадате приятно и за романтични срещи. Желателно е да направите разходка до водоем. Избягвайте лекарства (особено, ако са нови), алкохола и наркотиците. 

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва употребата на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се използват духовни практики. 

Лунен календар: 5 лунен ден от 10:54ч на 6 януари до 11:19ч на 7 януари

Този лунен ден се смята за добър и щастлив. Негов символ е Еднорога, който означава чистота и целомъдрие. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването се приветства. 

Ден на изкушенията и съблазните

Ден, в който ясно чувстваме предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки трябва да бъдат добре обмислени. Всичко, което идва при вас като други хора, информация, събития – следва да се разглеждат като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно!

В този ден не трябва на никого да желаете злото, да се ядосвате или да се разстройвате. Често се променя настроението, затова се придържайте към „златната среда”. 

Добре е да сведете контактите до минимум и да прекарате повече време в уединение, в безопасна обстановка. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас. 

Не се препоръчва да се започва нищо ново. Бъдете внимателни при оперирането с парични средства. Хубаво е да сте на път в този ден.

Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не  е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен. Храната се усвоява добре, може да ядете каквото ви харесва.

Секс – Действа като лечебно средство за тялото и душата. Трансформира натрупаното напрежение и стрес в чиста енергия на радостта и любовта. 

Зачатие – Неподходящо за зачатие. Дете, заченато в това време, ще има тежка съдба и много врагове. 

Подстрижката привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата. 

Покупки – Днес може да купувате всичко, каквото искате – от битова техника до детски играчки.

Слънчев календар – 22 слънчев ден – Днес живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождаването от всичко старо и ненужно. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя. Могат да станат внезапни промени в живота. Например да тръгнете на пътуване без да сте го планували или да направите нещо спонтанно.

Астро-аспекти

Луна секстил Уран (20:00-22:00ч)

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3625 0

Свързани новини

Водещи новини