Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на възможностите

  • 03 януари 2022 06:30

  • 3335
  • 0
Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на възможностите
© Pixabay

Луната e в знак Козирог до 00:45ч на 4 януари

Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Звездно време за практичните и разумни жени, но неподходящо за сантименталните хора. Разумът, целесъобразността и практичността излизат на първо място. Вниманието на хората е насочено повече към материалната страна на въпроса. Добре е всяко нещо да се поставя на мястото му, да се избягва всякакъв безпорядък. Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства да се държат по-надалеч от своите родители.

Уязвими са кожата и коленете, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на ставите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

След 18:21ч до полунощ Луната се движи на празен ход.

Лунен календар: 2 лунен ден от 08:51ч на 3 януари до 09:42ч на 4 януари

Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме потенциала и тенденциите за развитие на ситуациите в нашия живот до периода на следващото новолуние. Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня.

Хороскоп за януари 2022

Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на възможностите. Вслушвайте се в своята интуиция. Добре е да не се приемат на външен план активни действия. Трябва да се прояви разумност, доброта и щедрост, да не се излъчва злоба. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете днес с радост, ще ви се върне многократно.

Болести проявили се през втори лунен ден трябва да се лекуват чрез билки и гладуване. Тези болести често имат свойството да се връщат отново. Подходящо е за гладуване и начало на диета.

Този ден не е за проява на бурни страсти, а за топлота и нежност в отношенията. Може да започнете реформи в семейството. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Сексът трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс. Не се страхувайте да експериментирате, тъй като добрият секс е творческият секс и колкото повече нови неща, толкова по-добре.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Слънчев календар – 19 слънчев ден – Желателно е да се посвети този ден на близките и да се прекара деня в семеен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки.

Астро-аспекти
Луната е в съвпади с Венера и Плутон

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3335 0

Свързани новини

Водещи новини