Един от опасните и критични дни, предразполагащ към конфликти

  • 30 декември 2021 06:03

  • 2829
  • 0
Един от опасните и критични дни, предразполагащ към конфликти
© Pixabay

Луната e в знак Скорпион до 01:09ч на 31 декември

Когато Луната е в този знак, хората стават податливи на мимолетни преживявания, проявяват склонност към отмятане и сръдни. Време, в което се проявяват силни страсти и желания, включително сексуални. Човек е по-активен отколкото в другите периоди, често проявява агресивност, критичност, капризност, повишена чувствителност към обида. Не трябва да се вземат прибързани решения. Енергията в тези дни действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Може да се появят гняв, ревност и раздразнителност. Хората стават все по-взискателни. Най-добре е да насочите излишната енергия към работа и физическа активност. Важно е да не се карате с никого.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасността от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

След 19:11ч Луната преминава на празен ход до 01:09ч в полунощ.

Лунен календар: 26 лунен ден от 03:52ч на 30 декември до 05:12ч на 31 декември

Символ на деня е жабата, блатото. Това е един от опасните и критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Отнасяйте се доколкото е възможно към всичко ставащо с известна ирония и не губете чувството си за хумор.

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи.

Препоръчва се да се въздържате от активни действия, повече да почивате и да не хабите силите си, избягвайте физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи и разпускащи упражнения.

За бизнес е опасен този период. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, дори ако в началото всичко да изглежда, че върви добре. Не си струва да се предприема и започва нищо, тъй като по-скоро ще донесе само загуби и вреда.

Сега хората са склонни към лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Пазете се от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално предпазливи и внимателни. Откажете от ненужните връзки и контакти, избирайте хората, с които общувате.

По-добре е да се въздържате от интимност, тъй като няма да получите очакваното удовлетворение. Сега е противопоказен сексът за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Слънчев календар – 15 слънчев ден – Сега е по-важно от всякога да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Често е съдбоносен ден - могат да станат събития, които да определят по-нататъшната ви съдба. Днес към всяка жена мъжете трябва да се отнасят с особено внимание и почитание.

Астро-аспекти

Марс секстил Сатурн

Меркурий съвпад Плутон

Луна секстил Меркурий, Венера, Плутон

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2829 0

Водещи новини