Мистичен ден, в който се отваря врата между земята и небето

  • 17 декември 2021 06:08

  • 9839
  • 0
Мистичен ден, в който се отваря врата между земята и небето
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Близнаци до 11:43ч на 19 декември

Добро време за комуникативните и мобилни хора. Периодът ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид - телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходене на гости. Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Може да се почувствате твърде емоционални и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Много важно да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, белите дробове. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар – продължава 13 лунен ден до 15:38ч

В този мистичен ден се отваря врата между земята и небето. Може да научите нещо, което ви е било неизвестно досега. Предсказанията, получени сега могат значително да променят съдбата ви. Вслушвайте се в съветите, които другите ви дават и можете да научите нещо от тях. Това е ден на натрупване на информация, която ще бъде полезна за бъдещия ви живот.

Неблагоприятно време за всякакви начинания. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките. Много добро време за работа и обучение в група. Всичко свързано с обучението ще постави солидна основа за бъдещето ви.

Днес могат да се повторят някои стари ситуации от миналото ви. На 13-ия лунен ден старите обиди и преживявания се връщат към нас и ни провокират към конфликти. По-добре е да избягвате сблъсъци, изясняване и да се концентрирате върху търсенето на причини в себе си. Старите рани, които не са били обработени, се връщат, за да ги разпознаем и след това да бъдат излекувани. Приемете това философски. Не забравяйте, че всичко в този свят е взаимосвързано и следва едно от друго – миналото е преплетено с бъдещето, всичко се движи в кръг.

 Ако във вашето обкръжение има хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред.

Седмичен хороскоп от 13 до 19 декември

В този ден настъпват процесите на подмладяване на организма. От енергийна гледна точка в този лунен ден освежаваме енергийният си запас, обновяваме жизнената сила. Употребявайте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен - най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози. Ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.

Сънищата са важни, защото чрез тях човек може да получи истинска мъдрост. Сънищата ни показват проблемите, които трябва да бъдат решени и начините за решаването им.

Следва 14 лунен ден от 15:38ч на 17 декември до 16:14ч на 18 декември

Това е най-мощният енергиен ден на месеца.  Счита се за щастлив ден. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции.

Слънчев календар – 2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Разграничавайте доброто от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте търпимост към чуждите недостатъци.

Астро-аспекти:

Луна тригон Сатурн

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9839 0

Свързани новини

Водещи новини