Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите

  • 15 декември 2021 06:15

  • 2539
  • 0
Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите
© pexels
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Телец до 22:44ч на 16 декември.

Внася известна умиротвореност в живота. Хората са леко апатични. Благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и др. подобни. Търпението забележително нараства. Увеличава се силата на волята ни. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Луната подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си.

Чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. 

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза сега са много уязвими. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

Лунен календар – продължава 11 лунен ден до 14:43ч.

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с енергия. В него се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. В този ден човек може да си взаимодейства със силите на природата, ако знае как. Също така в този период може да получите просветление и разбиране на целта на живота си. 

 Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до вечерта до край, иначе рискувате успеха му. За всяко нещо, което започвате е необходима предварителна подготовка. Препоръчително е да се откажете от опериране с големи суми пари, но малките финансови дела ще имат благоприятен изход. 

Денят носи позитивна енергия

Ден опасен за взаимоотношенията. Не допускайте напрежение между вас и вашите любими. Почакайте с разговорите за бъдещето. Проявете загриженост, направете подарък, показвайте своята любов. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите.

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. 

Ден на здравето. Именно сега трябва да се отдели повече внимание. Като цяло организмът има висок тонус. Чувствителни са гръбначният стълб и стомаха. Не допускайте физическо и емоционално напрежение. Хората с опасни професии са застрашени от травми. 

Следва 12 лунен ден от 14:43ч на 15 декември до 15:08ч на 16 декември

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Всеки, който се интересува от духовното развитие и самоусъвършенстване, трябва да използва този ден в пълна мяра. Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна работа. Без значение каква работа ви предстои, какви битови дела ви очакват, просто се настройте да работите над себе си. Това ще донесе добри резултати. 

Слънчев календар – 30 слънчев ден - Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за сериозни избори, за завършване на старите дела, но да не се започват нови. Хубаво е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли - по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина, леко сияние.

Астро-аспекти:

Луна съвпад Уран

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2539 0

Свързани новини

Водещи новини