Успешни ще бъдат повечето начинания през втората половина на деня

  • 13 декември 2021 06:08

  • 2537
  • 0
Успешни ще бъдат повечето начинания през втората половина на деня
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Овен до 10:12ч на 14 декември

Луната в огнения знак на Овен е време на активност, спонтанност, импулсивност. Налице е нарастващо желание за действие, за себеизразяване и за защита на своите интереси. Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали. Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват.

Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Уязвими са е главата, мозъка, очите. Не се препоръчва да правите или вадите зъби, да се пробиват уши или други манипулации.

Лунен календар – продължава 9 лунен ден до 13:59ч.

Следва 10 лунен ден от 13:59ч на 13 декември до  14:20ч на 14 декември

Благоприятен ден. Успешни ще бъдат повечето начинания. Излишната енергия я отправяйте в нужното русло за добри и съзидателни дела. Може да претворявате в живота всичко, което сте намислили, отлагали. Засилва се интуицията и може на подсъзнателно равнище да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват.

Денят е неразривно свързан със семейните връзки и кръвното родство.  Всичко, което се прави за семейството сега е удачно. Не се препоръчва уединението. Добре е да бъдете с близките си хора. Подходящо време за прояви на любов. Семейните хора преживяват този ден благоприятно, но на тези, които са сами им е по-тежко. При тях може да се засили чувството за тревожност и тъга.

Един от най-успешните дни. Подходящо е да търсите нови партньори. Благоприятно за нови запознанства. Не се препоръчва да прекъсвате отношения в този период, особено делови. Не се препоръчва да пътувате.

Този лунен ден е добър за преговори.  Много е благоприятен за продължаване на всичко, което вече сте започнали да правите. От това как ще прекарате този лунен период, зависи характера на протичането на следващите няколко лунни денонощия.

Уязвими части на тялото – областта на гръдната кост и под ребрата. Ако е възникнала болка в тези части на тялото, това указва, че имате ваши вътрешни проблеми. Всяко заболяване възникнало в този лунен период е опасно и трябва да се вземат незабавно мерки.

В 10 лунен ден е подходящо за всякакви семейни покупки, такива, които касаят всички членове на семейството – например нова кола, пералня, битова техника, всичко, което ще повиши благосъстоянието на цялото семейство. Непременно обърнете внимание на мнението на по-възрастните членове, тъй като те олицетворяват семейната традиция.

Слънчев календар - 28 слънчев ден - В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня. Хубаво е да изчистите всичко около вас.

Астро-аспекти:

Марс влиза в Стрелец

Меркурий влиза в Козирог

Слънце тригон Луна

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2537 0

Водещи новини