Сексът днес действа като лечебно средство за тялото и душата

  • 08 декември 2021 06:15

  • 4787
  • 3
Сексът днес действа като лечебно средство за тялото и душата
© pixabay

Луната е в знак Водолей до 16:54ч на 9 декември

Нараства интересът към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Не се препоръчва сега човек да се товари с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят като вашите интереси. Не допускайте никого вътре в душата си. 

Грижа за кожата – Противопоказни са всякакви сериозни процедури за грижа за кожата - дълбок пилинг, апаратна козметика, пластична хирургия. Подходящо е за антистресови маски, билкови отвари, маникюр, педикюр.

Във фитнеса се препоръчват само общоукрепващи упражнения. Уязвими са сухожилията, вените, глезените, очите, нервната система. 

Лунен календар – 5 лунен ден от 11:52ч на 8 декември до 12:26ч на 9 декември

Пети лунен ден се смята за добър и щастлив. Негов символ е Еднорога, който означава чистота и целомъдрие. Всичко, което е свързано с духовното развитие, със самоусъвършенстването се приветства. Всичко, което идва при вас като други хора, информация, събития – следва да се разглежда като необходимост за вашето духовно развитие. Няма нищо случайно и нищо ненужно!

Ден, в който ясно чувстваме предопределението на съдбата. Добре е да се правят планове за бъдещето, тъй като този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички действия и постъпки трябва да бъдат добре обмислени. Не се препоръчва да се започва нищо ново. Бъдете внимателни при оперирането с парични средства. Хубаво е да сте на път в този ден.

Мотото на денят: “Десет пъти премери и един път режи”

Добре е да сведете контактите до минимум и да прекарате повече време в уединение, в безопасна обстановка. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят. Пазете вещите си – това, което загубите, ще е безвъзвратно и няма да се върне повече при вас. В този ден не трябва на никого да пожелавате зло, да се ядосвате или да се разстройвате. Често се променя настроението, затова се придържайте към „златната среда”. 

Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не  е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен. 

Сексът днес действа като лечебно средство за тялото и душата, трябва да се приеме като целебен, дори като алхимичен процес. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните и акробатични пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи. Сексът в пети лунен ден трябва да бъде отпускащ и успокояващ. Както казват музикантите:”по-малко ноти, повече музика.”

Зачатие – Неподходящо за зачатие. Дете, заченато в това време, ще има тежка съдба и много врагове. 

Подстрижката (след 12ч) привлича благополучието, увеличава благосъстоянието, харизмата. 

Покупки – Днес може да купувате всичко, каквото искате – от битова техника до детски играчки.

Слънчев календар - 23 слънчев ден - Оставете се на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се предавате на унинието. Недопустимо е пренебрежителното отношение към живота, а именно безразличие, апатия, паразитизъм. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще увехтеят.

Астро-аспекти:

Марс квадратура Юпитер

Луна квадратура Уран

Слънце секстил Луна

 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4787 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2022.05.25 | 14:06

3
Така е, ако изключим антибиотиците, и кремчетата!!

2021.12.08 | 09:59

1
А чикията днес?

2022.05.19 | 21:18

2
по-добре чекия днес, отколкото без минет утре.

Добави коментар

Водещи новини