Всичко, което се появи в този ден в живота ви, приемете с благодарност

  • 05 декември 2021 06:15

  • 3658
  • 0
Всичко, което се появи в този ден в живота ви, приемете с благодарност
© pixabay

Луната е на празен ход от 07:09ч до 13:32ч. Нищо важно да не се предприема и купува.

Луната е в знак Стрелец до 13:32ч на 5 декември

Денят се отличава със стремеж към премереност и ред. Хората сега са по-философски настроени, по-склонни към щедрост, великодушие, решителност. Засилва се чувството за справедливост, честност, желание да защитим близки и приятели, по-слабите и беззащитните. Нараства потребността от движение, занимания с фитнес или спорт, физически труд, желание за пътуване. 

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. 

В 13:32ч Луната преминава в земния знак Козирог. 

При Луна в Козирог е добре всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете.

Лунен календар – 2 лунен ден от 09:03ч на 5 декември до 10:12ч на 6 декември

Символ на деня е рогът на изобилието. Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, трябва с благодарност да го приемете, тъй като съдбата ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, дори да не виждате никаква връзка в този момент. 

Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момент. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Това е денят на първата стъпка и от това доколко правилно ще я направите, ще зависи целия ви лунен месец. Важно е, когато започнете нещо през втори лунен ден, да не променяте решението си, т.е., не трябва да започвате да се съмнявате, иначе няма да успеете. За това в този лунен период е много важно да се запази вътрешното доверие в действията и в правилността на намеренията. С една дума изобщо не бива да се тревожите. Съмнението ще унищожи всяко начинание.

Старайте се да избягвате напрежение и скандали

При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия. Днес избягвайте негативни мисли и емоции, както и конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде забавен, оригинален. Това е най-доброто време за изпробване нови сексуални техники, любовни игри, позиции.

 Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – Може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Слънчев календар - 20 слънчев ден - На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен начин. Хубаво би било да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния. Избягвайте празните разговори и загуба на време.

Последвайте канала на

Калина Христова
3658 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини